Copilul fusese abandonat într-un subsol iar acest pisoi îl încălzea pentru a nu îngheţa, uite povestea lor minunată

Copilul fusese abandonat intr-un subsol iar acest pisic il incalzea pentru a nu ingheta, uite povestea lor minunata. Masha incalzea un copil in varsta de 12 saptamani. Ea este un erou al timpului nostru, pentru ca ceea ce a facut un animal ar trebui judecat in functie de merit. In ciuda faptului ca Masha nu are o casa, aceasta nu o impiedica sa salveze oamenii.
Vecinii o hranesc adesea si ea se incalzeste in intrari calde. Masha este obisnuita cu conditii meteorologice teribile, ea stie deja ce este zapada, grindina, ploaie si frigul.
Acest lucru sa intamplat in Obninsk, cand pisica a inceput sa faca sunete ciudate din subsol, de parca ar fi chemat ajutor. Un rezident al casei, dupa ce a auzit pisica, s-a dus sa vada ce se intampla. Locuitorul isi aminteste ce s-a intamplat in continuare ca intr-o ceata, deoarece, mergand in subsol, a vazut o pisica intr-o cutie care incalzea un copil aruncat intr-un loc racoros.
Acest copil are doar 12 saptamani. Doctorii au descoperit ca copilul se afla in cutie de mai mult de doua ore. Daca nu ar fi fost aceasta pisica, atunci copilul ar fi cu greu in viata.
Un animal rezonabil a aratat un adevarat instinct maternal copilului, este o vedere uimitoare! Ei spun ca, dupa ce copilul a fost luat intr-o ambulanta, Masha a alergat mult timp pe langa masina, ingrijorata si a asteptat masina cu copilul sa se intoarca.
Pisica este vedeta zilei. Acum este hranita si ingrijita. Toata lumea ar trebui sa stie despre aceasta eroina.
Citeste si despre..
Sunteți de acord cu confiscarea totală a averilor din bani publici furați?
Până acum, în Codul Penal exista următoarea prevedere: “Sunt supuse confiscării şi alte bunuri decât cele menţionate la art. 112, în cazul în care persoana este condamnată pentru comiterea uneia dintre următoarele infracţiuni, dacă fapta este susceptibilă să îi procure un folos material şi pedeapsa prevăzută de lege este închisoarea de 4 ani sau mai mare: d) infracţiunea de spălare a banilor; şi g) constituirea unui grup infracţional organizat.”
Un alt amendament adoptat de forul de specialitate la articolul 112 prevede: “Confiscarea extinsă se dispune dacă sunt îndeplinite cumulativ următoarele condiţii: a) valoarea bunurilor dobândite de persoana condamnată, într-o perioadă de 5 ani înainte şi, dacă este cazul, după momentul săvârşirii infracţiunii, până la data emiterii actului de sesizare a instanţei, depăşeşte în mod vădit veniturile obţinute de aceasta în mod licit; b) din probele administrate rezultă că bunurile provin din activităţi infracţionale de natura celor prevăzute la alin. (1).”
În forma actuală, articolul 112 stipulează: “Confiscarea extinsă se dispune dacă sunt îndeplinite cumulativ următoarele condiţii: a) valoarea bunurilor dobândite de persoana condamnată, într-o perioadă de 5 ani înainte şi, dacă este cazul, după momentul săvârşirii infracţiunii, până la data emiterii actului de sesizare a instanţei, depăşeşte în mod vădit veniturile obţinute de aceasta în mod licit;b) instanţa are convingerea că bunurile respective provin din activităţi infracţionale de natura celor prevăzute la alin. (1).”
Tot în şedinţa de joi, comisia Iordache a adoptat un amendament potrivit căruia persoanele condamnate la mai puţin de 10 ani de închisoare pot fi eliberate condiţionat, daca au executat jumătate din pedeapsă, iar condamnaţii care au peste 60 de ani pot fi eliberaţi dacă au efectuat o treime de pedeapsă.
O altă modificare adoptată de forul legislativ de specialitate prevede că în cazul în care de la săvârşirea infracţiunii până la judecarea definitivă au intervenit una sau mai multe legi penale se aplică legea mai favorabilă în integralitate, neputându-se combina prevederi din legi succesive.
Pe de altă parte, comisia a amânat modificarea articolului referitor la abuzul în serviciu, surse politice precizând pentru MEDIAFAX că acesta nu va fi dezbătut şi votat joi, ci într-o şedinţă