Corina Caciuc îl face pe Laurențiu Reghecampf din nou tată. Bruneta, însărcinată!

Veste mare în familia formată din Laurențiu Reghecampf şi Corina Caciuc. Conform unei postări a brunetei, tânăra ar fi din nou însărcinată.

Acesta ar fi al doilea copil al cuplului.

Corina Caciuc: „1+1=4”

Cum a anunţat partenera antrenorului că este din nou gravidă? Ea a postat o imagine de ziua antrenorului, care se pare că ar putea să fie anunțul unei noi sarcini. Aceasta a scris în descrierea imagini ”1+1=4”, iar felicitările nu au întârziat să apară!

Cum l-a anunţat pe Reghe că va din nou tată? I-a adus un tort pe care a scris ”1+1=4”. Aşa cum era de aşteptat, în zona de comentarii, au apărut felicitările imediat.

Anamaria Prodan a râs de ei

Anamaria Prodan, fosta soţie a lui Reghecampf, şi-a făcut un obicei să râdă de cuplul Corina Caciuc – Reghe.

„Nu vreau să îmi mai asociați numele cu al lui Reghecampf, decât atunci când vine vorba de istoria pe care amândoi am făcut-o în fotbal și când vine vorba de anii frumoși, unde am dat exemplu de familie perfectă în Romania! Ce face azi Reghe, cum a decăzut Reghe.

Îmi pare rău să aud că nu mai este pe nicăieri în fotbal, îmi pare rău de toată munca noastră de 17 ani. Îmi pare foarte rău de el, dar sper din toată inima să realizeze în ce situație este, să își dea cu apă pe față, să se ridice, căci dacă nu se ridică acum urgent, se alege praful de el și de toată munca noastră, de atât de mulți ani.

Cred că nu conștientizează unde este azi, față de unde era alături de familia lui.

Pe de o parte, este firesc, căci dacă nu dai atenție cand cineva te ajută enorm, te ridică și te trage numai spre cer. Dacă tu ești în lumea ta, nu conștientizezi cât de greu a fost sa ajungi atât de sus.

CITEȘTE ȘI