Cristian Pomohaci a cedat. Cântărețul de muzică populară a recunoscut: „E adevărat că sunt…”. Oamenii care-l ascultau au rămas fără cuvinte!

Cristian Pomohaci, preotul exclus din Biserica Ortodoxă Română şi cercetat de Parchetul General pentru racolare de minori în scopuri sexuale, continuă să fie în centrul atenției, iar oamenii îl iubesc necondiționat.

În timpul unui concert din localitatea să natală, Rebrişoara, din apropiere de Târgu Mureş, Pomohaci a cântat câteva colinde, apoi, a ţinut şi o mică slujba pe scenă, spre marea satisfacţie a celor aflaţi în public, care nu îl puteau scăpa din ochi.

„E adevărat că sunt mai lacom şi mai rău decât unul care nu are atât cât am eu. Îl iubesc mai mult pe Dumnezeu, îmi doresc să am mai mult şi să pot da celor din jurul meu. În rest eu nu sar dogmele ortodoxe române, nu sar peste cal, nu exagerez în nimenic ”, a spus Pomohaci, în ropotele de aplauze care păreau să nu se sfășească.

loading...

De ce nu cred acuzațiile?

Credinţa oamenilor că este foarte probabil să se afle în faţa unei înscenări este invocată şi de sociologul Alfred Bulai: „Dacă nu crezi informaţia despre acea persoană, nu e nicio problemă, mai ales că în România există cultura scenaritei, care sugerează întotdeauna că e o manevră a cuiva. Sunt prinşi oameni în flagrant şi alţi oameni, care îi cunosc pe respectivii, totuşi cred şi spun că e o înscenare. Faptul că este o informaţie în spaţiul public nu înseamnă că e şi crezută.“

Citeste si…

Pomohaci va fi condamnat, după ce a recunoscut că a facut evaziune fiscală

Controversatul interpret de muzică populară Cristian Pomohaci va fi pedepsit. Dar nu pentru suspiciunile că ar fi abuzat sexual adolescenţi, ci pentru evaziune fiscală.

Fostul preot, caterisit în toamna anului trecut, a ajuns la un acord de recunoaştere a vinovăţiei cu procurorii care l-au anchetat şi a scăpat de închisoare.

Celebrul cântăreţ de muzică populară are probleme şi bătăi de cap în ceea ce priveşte afacerile pe care le-ar fi făcut.

Procurorii Parchetului General au descoperit că din banii câştigaţi din concerte, acesta şi-ar fi cumpărat mai multe locuinţe la Cluj-Napoca pe care le-a închiriat, însă, spun acuzatorii lui Pomohaci, acesta nu ar fi plătit toate sumele datorate la bugetul de stat cu titlul de impozite, aşa că s-a ales cu acuzaţia de evaziune fiscală pe care a acceptat-o şi a plătit prejudiciul estimat la 130.000 de lei.

Procurorii l-au convins să accepte acuzaţiile de evaziune fiscală şi pedeapsa cu care s-a convenit: e vorba de un an de închisoare, dar nu în spatele gratiilor pentru că acuzatorii lui Pomohaci au acceptat ca executarea pedepsei să fie suspendată, iar vreme de 2 ani să fie supravegheat.

Cristian Pomohaci a ieșit pe ușa din dos a Bisericii după ce a fost acuzat că a abuzat sexual mai mulți adolescenți, fapte cercetate de procurori.

Loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata