Cristina Ţopescu, mesaj public lui Tudor Chirilă: «Iartă-mă, Tudor, mă simt vinovată»

Cristina Ţopescu i-a cerut iertare într-un mesaj public lui Tudor Chirilă pentru că nu a putut să i se alăture în Piaţa Victoriei şi l-a felicitat pentru lecţia de civism pe care o oferă.

Cristina Ţopescu a simțit nevoia să-i transmită un mesaj public lui Tudor Chirilă, în contextul în care acesta continuă să protesteze în Piaţa Victoriei şi se declară dezamăgit de numărul tot mai mic de români ies în stradă într-un moment pe care artistul îl consideră crucial pentru democraţie.

«Eu îmi cer iertare lui Tudor Chirilă că nu pot fi zilele astea în Piaţă, am pe cineva bolnav acasă şi nu pot pleca. În weekend însă, voi găsi o soluţie şi voi veni.

loading...

Iartă-mă, Tudor, mă simt vinovată. Sunt mândră că există şi oameni ca tine, ca cei care au puterea de a fi în Piaţă, când sunteţi atât de puţini acolo. Eu am recunoscut de ce nu pot fi în Piaţa Victoriei.

Voi, bucureştenii, de ce nu puteţi fi? Poate aveţi motive întemeiate. Sau nu? Poate sunteţi doar obosiţi, nu ştiu. Sper să ne vedem măcar în weekend, atunci mulţi dintre noi nu mai avem nicio scuză, nu lucrăm şi om găsi pe cineva să ne înlocuiască, dacă avem probleme acasă. Mulţumim, Tudor!», a scris Cristina Ţopescu pe Facebook.

Reacţia jurnalistei vine dup[ ce Chirilă, alături de fondatoarele asociaţiei Dăruieşte Viaţă —  Oana Gheorghiu şi Carmen Uscatu —  au ieşit în ultimele seri în Piaţa Victoriei pentru a-şi arăta dezaprobarea faţă de măsurile luate, sau preconizate, de guvernul condus de PSD.

Citeste in continuare si despre..

A fost aprobat calendarul ortodox 2019. Află când cade Paștele in anul 2019.

CALENDAR ORTODOX 2019. Sinodul Bisericii Ortodoxe Române a hotărât calendarul bisericesc pentru anul 2019. Conform deciziei, sărbătoarea de Paşti va fi celebrată în luna aprilie.

CALENDAR ORTODOX 2019. Hotărârea a fost luată în şedinţa de lucru a Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române, ce s-a desfăşurat în Sala Sinodală din Reşedinţa Patriarhală, sub preşedinţia Preafericitului Părinte Patriarh Daniel.

Patriarhia Română a anunţat că Sinodul a adoptat o serie de decizii. Una dintre ele priveşte aprobarea calendarului bisericesc pentru anul 2019, an în care Sfintele Paşti se vor sărbători în ziua de 28 aprilie.

Zilele libere în 2019 1 ianuarie (marți) Anul Nou 2 ianuarie (miercuri) 24 ianuarie (joi) Ziua Unirii Principatelor Romaniei 26 aprilie (vineri) Vinerea Mare 28 aprilie (duminică) Paste ortodox 29 aprilie (luni) Paste ortodox 1 mai (miercuri) Ziua Muncii 1 iunie (sâmbătă) Ziua Copilului 16 iunie (duminică) Rusalii 17 iunie (luni) A doua zi de Rusalii 15 august (joi) Adormirea Maicii Domnului 30 noiembrie (sâmbătă) Sfântul Andrei 1 decembrie (duminică) Ziua Marii Uniri 25 decembrie (miercuri) Crăciun 26 decembrie (joi) Crăciun.

Bonus: Prognoza meteo 10 decembrie 2018 – 7 ianuarie 2019. Vremea de Revelion şi în primele zile ale noului an. Administraţia Naţională de Meteorologie a publicat prognoza pentru următoarele patru săptămâni, intervalul 10 decembrie 2018 – 7 ianuarie 2019. Potrivit meteorologilor ANM, vremea până la finalul lunii decembrie va fi caracterizată de episoade geroase. De Crăciun se anunţă o încălzire a vremii. Temperaturi peste cele normale se vor înregsitra şi de Revelion şi în primele zile ale anului.

Prognoza meteo 10 – 17 decembrie 2018 Temperatura aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații estimate a se înregistra vor fi în general excedentare, iar excedentul va fi mai pronunțat local în regiunile sudice și în zonele montane din sud-vestul țării.

Vremea 17 – 24 decembrie 2018 Temperatura aerului va avea valori mai ridicate decât mediile climatologice ale săptămânii, la nivelul întregii țări, iar abaterea termică va fi mai pronunțată în vestul și nord-vestul teritoriului. Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile vestice și nordvestice, iar în rest se va situa în jurul celui normal pentru această perioadă.

Continuarea este AICI

Cmentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptRead More