Cu ce se ocupa Vulpița înainte să ajungă vedetă la Antena 1. A recunoscut chiar ea pe Tik Tok

În urmă cu două luni, Vulpița apărea pentru pima dată în platoul emisiunii Acces Direct, devenind un adevărat personaj, nelipsit de pe micul ecran. Pe numele ei, Veronica Stegaru, aceasta are 22 de ani și este căsătorită cu Viorel Stegaru, creând, la tv, dar și în mediul online, o adevărată iesterie. Atât reacțiile ei, cât și povestea de viață au transformat-o, dintr-o simplă tânără într-un real personaj.

Cu ce se ocupa Vulpița înainte să ajungă vedetă la Antena 1

Vulpița a fost întrebată detalii despre viața ei, pe care aceasta nu s-a sfiit să le ofere. Când a fost chestionată legat de cum se menține în formă, aceasta le-a dat tuturor răspunsul așteptat.

Astfel că, întrun video realizat pe TikTok, aceasta le-a spus tuturor că arată așa de bine pentru că a cărat multe lemne. Evident, acest lucru se întâmpla în gospodăria din Vaslui, acolo unde locuiește cu soțul ei. Cei doi au fost prezenți multe zile la rând la Acces Direct.

Cum s-a remarcat Vulpița

Vulpița este personajul principal al unor momente acre au devenit virale. Aceasta este căsătorită cu Viorel și au o fetiță. S-au făcut cunscuți în rândul publicului datorită sau din cauza scenelor de infidelitate ale soției-Vulpiță. Însoțită fiind de Viorel, tânăra în vârstă de 22 de ani își dorea să își facă dreptate, acuzând că a fost răpită de trei tineri și violată. Doar că în foarte scurt timp adevărul avea să iasă la iveală și se pare că aceasta și-ar fi dat consimțământul pentru relațiile intime, nefiind vorba de niciun viol. Apoi, au urmat și alte dezvăluiri ale escapadelor sale amoroase. A început atun un întreg ”serial” în care cei doi soți și-au exous viața în direct.

Apoi, Veronica s-a obișnuit repede cu statutul de vedetă și a făcut orice pentru a rămâne la tv. Au urmat valuri de reacții din partea oamenilor, dar și numeroase critici, toate aceste elemente făcând deliciul telespectatorilor pentru zile întregi la Acces Direct. La scurt timp, avea să se sesizeze și CNA-ul, subliniind faptul că orele la care se difuzează telenovela Vulpiței este una total nepotrivită.

COMENTARII

DE REȚINUT !
Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.

Vă rugăm să folosiți un limbaj frumos în caz contrar comentariul Dumneavoatra nu va fi publicat.
Echipa CITESTE.INFO vă mulțumește pentru înțelegere !

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptRead More