Cu lacrimi în ochi, rudele sopranei Maria Macsim Nicoară au primit vestea de la medici! Ce s-a întâmplat după aproape 2 săptămâni de comă

Cu lacrimi în ochi, rudele sopranei Maria Macsim Nicoară au primit recent o veste de la medici! Totul s-a petrecut cu puțin înainte să se împlinească două săptămâni de când a intrat în comă și, implicit, s-a rănit grav în urma unui incident în vila în care locuiește cu soțul ei, Codrin Nicoară.

Cu lacrimi în ochi, rudele sopranei Maria Macsim Nicoară au primit vestea de la medici

Maria Macsim Nicoară nu mai depinde de aparatul de respiraţie artificială, pentru că a fost detubată și poate respira singură. Specialiștii au anunțat că decizia a fost luată în urmă cu trei zile, însă, vestea minunată s-a aflat recent. Iar asta nu este tot, cunoscuta mezzosoprană își poate deschide ochii. Informațiile pozitive le-au făcut pe rude să aibă lacrimi în ochi și continuă să se roage pentru însănătoșirea vedetei. Și asta pentru că, deși există o uşoară ameliorare neurologică, cadrele medicale sunt rezervate, relatează publicația bzi.ro. Starea solistei de la Opera Națională Romană Iași rămâne în continuare gravă.

 

Codrin Nicoară și mama lui, printre persoanele audiate în cazul mezzosopranei de 52 de ani

Soțul Mariei Macsim Nicoară, soacra sa, dar și alte persoane au fost deja audiate, însă, la mai bine de două săptămâni de la producerea nefericitului incident, nimeni nu a fost reținut.

“Leziunile suferite de victimă se puteau produce prin cădere, fie accidentală, fie prin heteropropulsie. Sunt luate în calcul toate variantele. S-a deschis un dosar penal in rem sub aspectul săvârşirii comiterii infracţiunii de tentativă la omor. În funcţie de rezultate se vor dispune măsurile legale”, a declarat Mihaela Apostol, procuror-şef al Parchetului de pe lângă Tribunal pentru Ziarul de Iași.

 

Soprana Maria Macsim Nicoară are carieră splendidă, însă nu a avut noroc în dragoste

Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară are 52 de ani și este doctor în muzică. Pe scenă Operei Naționale Române din Iași este solistă de aproape trei decenii. De-a lungul carierei, talentata soprană a participat la mai multe turnee în Europa și în Japonia.

CITEȘTE ȘI