Advertisement

Cu totii ii credem CUPLUL PERFECT, insa Andra a spus adevarul despre CASNICIA SA cu Maruta: “Nu exista familie perfecta. Ne mai certam…”

Apreciaza Articolul !


Deși totul pare perfect în familia Andrei și a lui Cătălin Măruță, lucrurile nu stau chiar pe roze. Artista a vorbit despre certurile care apar în familia lor.

Advertisement

Într-un interviu pe care l-a acordat pentru Evenimentul Zilei, Andra a fost întrebată dacă este adevărat că nu se ceartă niciodată cu partenerul ei de viață. Artista a infirmat imediat și a explicat că și între ei există discuții, ca în orice familie.
„Nu există familie perfectă. Fiecare familie este diferită, funcționează după regulile proprii, își rezolvă problemele, evoluează. Absolut toate cuplurile au și momente de criză, iar a te certa e un lucru care poate rezolva multe, te descarci, spui ce frustrări ai.

Și noi ne certăm, evident. Important este că fiecare moment tensionat se încheie cu iertare, că ne înțelegem punctele de vedere și ne îmbrățișăm.

Nu mai știu de ce ne-am mai certat, uneori e din cauza copiilor, eu aș vrea să ne pregătim mai repede de școală sau mă supăr că le-a dat o bomboană, alteori ne certăm pentru că aș vrea să mă bag la somn și el nu stinge lumina pentru că citește sau se uită la televizor.

RECOMANDAM SA CITESTI SI:
1 din 118

Advertisement

Advertisement

Lucruri care se întâmplă probabil în orice casă. dar niciodată nu sunt lucruri semnificative, pe cele importante picăm de acord, de obicei”, a declarat Andra.

sursa

Comenteaza articolul !

Împărtășirea este minunată !

Distribuiți această postare prietenilor dvs.
Videoclip RECOMANDAT PENTRU TINE


Romeo și Julieta în noaptea nunții – bancul care a făcut toată România să râdă în hohote! Nu mă așteptam la un așa final…

Împărtășirea este minunată !

Distribuiți această postare prietenilor dvs.
close-link