Cum a apărut Carmen Iohannis în prima zi de școală! VIDEO

Cum A Apărut Carmen Iohannis în Prima Zi De școală! Video

Prima Doamn─â a Rom├óniei este cea mai a╚Öteptat─â apari╚Ťie a ├«nceputului de an ╚Öcolar!

Profesoar─â la Colegiul ÔÇ×Gheorghe Laz─ârÔÇŁ din Sibiu, so╚Ťia pre╚Öedintelui Klaus Iohannis ╚Öi-a f─âcut apari╚Ťia ├«n prima zi de ╚Öcoal─â, a╚Öa cum toat─â lumea se a╚Ötepta.

Carmen Iohannis a purtat din nou o ╚Ťinut─â ├«n care predomin─â albul, ca anul trecut.

So╚Ťia pre╚Öedintelui Klaus Iohannis este profesoar─â de limba englez─â la Colegiul Na╚Ťional ÔÇ×Gheorghe Laz─ârÔÇŁ din Sibiu. Ca orice profesor, Prima Doamn─â a Rom├óniei a fost prezent─â la festivit─â╚Ťile din prima zi de ╚Öcoal─â. Reporterii au surprins-o c├ónd intra pe u╚Öile liceului de prestigiu din Sibiu.

Apreciaz─â pentru mai multe informa╚Ťii utile !

Cum a apărut Carmen Iohannis în prima zi de școală
Prima Doamn─â a Rom├óniei purtat ├«n prima zi de ╚Öcoal─â o rochie alb─â imprimat─â cu flori albastre. De asemenea, prima doamn─â a Rom├óniei a avut ╚Öi un bolero alb pe deasupra. ├Äns─â pata de culoare a fost o geant─â ro╚Öie, cu siguran╚Ť─â un brand de renume.

Anul trecut, so╚Ťia pre╚Öedintelui a venit la ╚Öcoal─â cu masc─â, anul acesta nu a mai purtat-o la vedere. De remarcat c─â, ╚Öi de aceast─â dat─â, rochi╚Ťa Primei Doamne a dep─â╚Öit nivelul genunchilor, nu a mai fost scurt─â ca ├«n alte ocazii.

ÔÇťDoresc tuturor un an ╚Öcolar cu rezultate foarte bune ╚Öi s─â nu ne ├«ncurce pandemia asta, s─â sc─âp─âm de ea. Toate cele bune, mult succes ╚Öi bucurie ├«n noul an ╚Öcolar. Numai bine, la revedere!ÔÇŁ, a fost mesajul transmis de Prima Doamn─â a Rom├óniei, la ├«nceput de an ╚Öcolar.