Cum a apărut îmbrăcată Loredana Chivu ieri, în București. Când a ieșit din mașină,

Loredana Chivu a plătit nu mai puțin de 5.000 de euro ca să arate așa.

Vă prezintăm, în exclusivitate, imagini necenzurate cu cel mai bombat fund din showbiz. Sexoasa blondină are un posterior de nota 10, cu care face ravagii ori de câte ori iese din casă, iar simpla sa prezență nu trece niciodată neobservată. Atenție, urmează fotografii de infarct!
Loredana Chivu este foarte atentă la aspectul fizic, care pentru ea este cel mai important.

Nu doar că își dorește să arate bine, dar sursa ei de venit provine din imagine. De aceea, vedeta trebuie să fie impecabilă din toate punctele de vedere. Este adepta operațiilor estetice și nu s-a ferit niciodată să recunoască acest lucru, deși a fost de multă lume criticată.

Blondina nu a pus, însă, la suflet părerile răutăcioase și când a simțit nevoia și-a îmbunătățit aspectul fizic. Nu s-a uitat absolot deloc la bani! Recent, și-a făcut o intervenție prin care și-a mărit fundul! Fără bisturiu, ci prin intermediul implantului lichid. Loredana Chivu şi-a injectat 400 de ml de substanţă în fese, costul a doar 100 de ml fiind de 1.200 de euro, iar rezultatul este, acum, senzațional!

Citeste si despre

Apreciază pentru mai multe informații utile !

Vine furtuna supercelulară în România!

Administrația Națională de Meteorologie a anunțat că ciclonul care a lovit Grecia poate ajunge și în România. Specialiștii vor transmite, din timp, avertismente către populație. O furtună supercelulară poate lovi România, iar un astfel de fenomen este studiat, în permanență, de meteorologi.
Situația este monitorizată continuu, a dat asigurări Elena Mateescu, directorul ANM. Dacă va fi cazul, va fi emisă o ”avertizare generală”.

„În funcție de poziționarea nucleului ciclonului vom monitoriza situația, cu siguranță pe parcursul dimineții de sâmbătă, dacă modelele își vor păstra din perspectiva structurii și poziționării acestui ciclon în zona țării noastre care să aducă fenomene meteorologice severe, vom emite o avertizare generală”, a transmis Elena Mateescu, directorul ANM.
„E prematur să ne pronunțăm dacă vom vedea un ciclon asemănător celui din Grecia”, a afirmat directorul ANM, subliniind că meteorologii vor monitoriza situația. „Dacă poziția ciclonului va fi în special pe traiectoria de sud-vest în condițiile în care avem și raport de umezeala din bazinul vestic al Mării Negre, este posibil să vorbim de o intensificare în această parte a țării”, a precizat Elena Mateescu, directorul ANM, informează antena3.ro.

Furtuna supercelulară, ”mama tuturor furtunilor”
Furtuna supercelulară este cel mai rar tip de furtună. Se caracterizează prin curenți ascendenți adânci care se rotesc persistent și care se numesc mezociclon.
Furtunile supercelulare sunt numite frecvent furtuni rotative. Din cauza curenților rotativi ele pot genera ploi torențiale, vânt puternic, descărcări electrice de lungă durată și căderi masive de grindină, informează digi24.ro. Furtuna supercelulară provoacă majoritatea tornadelor violente din lume.