Cum a apărut îmbrăcată Oana Roman la nunta Gabrielei Cristea! Invitatii au crezut ca nu vad bine

Oana Roman s-a numărat printre primii invitați care au sosit la biserica în care va avea loc ceremonia religioasă a Gabrielei Cristea cu Tavi Clonda. Fiica fostului premier nu a venit singură, ci împreună cu fetița ei, dar și soțul său. Vedeta și Isabela și-au asortat ținutele.

Cum a apărut îmbrăcată Oana Roman la nunta Gabrielei Cristea

Oana Roman a pășit pe covorul roșu, pe care au fost presărate petale de trandafiri roz și alb, într-o ținută de gală.

După cum puteți vedea în imaginile din galeria foto a articolului, vedeta a ales să poarte în ziua nunții moderatoarei TV Gabriela Cristea și a lui Tavi Clonda o rochie transparentă roz pal, care are o croială sexy. Ea și-a făcut o coafură lejeră și și-a pus o diademă. Fiica sa și a lui Marius Elisei a avut o rochie stil prințesă, tot roz.

Citește și:  Gabriela Cristea Mireasă! Fotografii exclusive de la nunta. Ce a făcut Tavi Clonda

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au două fetițe împreună

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda au făcut cununia civilă pe 30 aprilie 2015 la Casa de Căsătorii a Sectorului 4 din București. Pe atunci prezentatoarea avea 40 de ani, iar artistul 35 și, în urma ceremoniei, ea a luat numele soțului său în buletin, însă, numele de scenă l-a păstrat. Cei doi soți au devenit părinţi de fetiţă pe 23 septembrie 2017, într-o zi de sâmbătă, în jurul orelor 14:00, la o clinică privată din Capitală. Cântăreţul a asistat la naşterea bebeluşei care a primit nota 10 la naştere şi poartă numele Bella Victoria Margot Clonda. Cea de-a doua fetiță a cuplului a venit pe lume pe 17 martie 2019 și a primit numele Thea Iris Selena.

CITEȘTE ȘI