ANUNȚ IMPORTANT !
Înainte de a citi știrea, ajută-ți prietenii să citească și ei!
Apasă pe DISTRIBUIE PE FACEBOOK.
DISTRIBUIE PE FACEBOOK

Cum a slăbit Lavinia Pîrva 30 de kilograme? Trucul la care apelează pentru a slăbi

Cum A Slăbit Lavinia Pîrva 30 De Kilograme? Trucul La Care Apelează Pentru A Slăbi

În timpul sarcinii, Lavinia Pîrva a luat mult în greutate. Soția lui Ștefan Bănică Jr.

a vorbit despre acest aspect al vieții sale, dar și despre cum reușește în prezent să se mențină în formă. Iată la ce trucuri apelează când vrea să slăbească!

Cum a slăbit Lavinia Pîrva 30 de kilograme
Cântăreața în vârstă de 36 de ani a povestit că în timpul sarcinii a acumulat 30 de kilograme, așa că după naștere era departe de silueta dorită. Din fericire pentru ea, organismul a ajutat-o și a „topit” în mod natural acele kilograme nedorite.

Lavinia povestește că în cazul ei a fost retenție de apă, așa că în șase luni deja slăbise considerabil. „Nu am făcut mare lucru, a venit de la sine. Într-adevăr a fost un pic șocant. Atunci când am fost însărcinată am acumulat mai multe kilograme, dar a fost retenție de apă. După ce am născut, kilogramele s-au dus așa, ușor, ușor, fără să fac eforturi prea mari’, a spus vedeta.

E drept, chiar și în cele 6 luni, Lavinia a avut grijă de alimentația sa și a urmat o dietă slab calorică. În ce consta? „Micul dejun: iaurt, fulgi de ovăz, fructe, semințe de in, nucă și scorțișoară. Prânzul: grătar (pește sau un alt tip de carne) și legume (salată sau la grătar).Mișcare: Minim 35 – 40 de minute pe zi. Cina: un ceai (detox) și nimic altceva oricât mi-ar fi de greu’, a spus Lavinia.

În prezent, Lavinia are silueta pe care și-a dorit-o. Totuși, dacă se întâmplă să ia 2-3 kilograme în plus, vedeta are un „truc” la care apelează: „M-am ambiționat și am făcut foarte mult sport… Chestia cu mâncarea nu-mi iese, pentru că eu sunt foarte pofticioasă. Cumva, asta încerc să fac. Să nu mănânc foarte mult. Ăsta este modul prin care am reușit să slăbesc și să mă mențin. În momentul în care iau 2-3 kilograme în plus, nu mai mănânc nimic după ora 5”, a declarat Lavinia Pîrva, notează protv.ro.

ARTICOLE