Cum arată acum Flori, fetița din Vaslui care a fost hrănită doar cu pufuleți și ceai! E de o frumusețe rară

În decembrie 2014, cazul Florentinei, fetița salvată din ghearele morții de medici după ce mama sa a hrănit-o zi de zi doar cu ceai și pufuleți, a șocat și revoltat întreaga țară.

Din fericire, anii au trecut, iar Flori, așa cum este alintată de familia adoptivă, este acum un copil fericit.

Pentru Maia Tudose, medicul de la Spitalul de copii „Sfânta Maria” din Iași și soțul său nu a fost deloc ușor să o facă să treacă peste experiența traumatizantă de care a avut parte, dar faptul că micuța începuse deja să-i iubească la fel de mult ca pe proprii săi părinți i-a făcut să nu renunțe niciodată.

Flori, fetița din Vaslui hrănită doar cu ceai și pufuleți este fericită alături de familia adoptivă.

Apreciază pentru mai multe informații utile !

Nu ne-am gândit atunci să o adoptăm în mod cert – pur și simplu ne-am atașat de ea. Plimbările au fost multe și din ce în ce mai dese. Ea avea deficiențe de vorbire și trebuia preluată de un centru de plasament pentru copii cu handicap.

Din momentul în care am auzit că am putea să pierdem am luat hotărârea de a face ceva și am reușit asta prin plasamentul de urgență în vederea adoptării”, a povestit Dragoș Tudose, tatăl adoptiv al fetiței, la Antena 3.

Acum, fetița are 10 ani, știe că este adoptată și nu o deranjează absolut deloc acest lucru. Ba chiar se simte fericită alături de cei pe care nu ezită să-i numească „mamă” și „tată”. De curând, familia a decis să îi arate pozele făcute în 2014, când a fost adusă în stare critică la spital.

Fetița are acum 10 ani și este fericită alături de familia sa adoptivă. Sursa foto: Captură TV
Fetița are acum 10 ani și este fericită alături de familia sa adoptivă. Sursa foto: Captură TV

Chiar dacă inițial a avut un șoc la vederea imaginilor din acea perioadă și a început să plângă, s-a liniștit în momentul în care Maia și Dragoș Tudose au consolat-o și i-au promis că nu o vor părăsi niciodată.

COMENTARII

DE REȚINUT !
Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.

Vă rugăm să folosiți un limbaj frumos în caz contrar comentariul Dumneavoatra nu va fi publicat.
Echipa CITESTE.Info vă mulțumește pentru înțelegere !