ANUNȚ IMPORTANT !
Înainte de a citi știrea, ajută-ți prietenii să citească și ei!
Apasă pe DISTRIBUIE PE FACEBOOK.
DISTRIBUIE PE FACEBOOK

Cum Arată Fiica Prinţesei Diana, Nu A Știut Nimeni Până Acum De Existența Ei! Asemănarea Este Impresionantă

Cum Arată Fiica Prinţesei Diana, Nu A Știut Nimeni Până Acum De Existența Ei! Asemănarea Este Impresionantă

Conform publicaţiei Globe, Charles şi prima lui soţie, Diana, nu au avut cunoştinţă de existenţa acestei fiice.

Cum s-a putat întâmpla acest lucru?

După anunţarea logodnei dintre cei doi, Casa Regală ar fi vrut să se asigure că viitoarea mireasă putea avea copii, aşa încât Diana ar fost supusă unor controale de specialitate. Pentru siguranţă, medicii i-ar fi prelevat ovule, pe care apoi le-au fecundat cu spermatozoizi de la Prinţul Charles. Unul dintre medici a furat un ovul fecundat, l-a implantat propriei soţii şi aşa s-a născut Sarah, conform realitatea.net.

Se pare că această informaţie, apărută în contextul în care William, fiul cel mare al Prinţului Charles, se pregătea să devină tată pentru a doua oară, ar fi provocat o intensă preocupare la Palatul Buckingham.

Considerând că este cazul să-şi cunoască ‘sora’, Prinţul William ar fi intenţionat să o întâlnească cu ocazia unei vizite efectuate, cu câteva luni în urmă, în SUA. Până la urmă, la întâlnirea respectivă s-ar fi dus soţia lui, Catherine, care s-ar fi arătat impresionată de asemănarea tinerei Sarah cu Lady Di.

Sarah ar fi fiica secretă a prinţesei Diana şi a prinţului Charles al Marii Britanii, trăieşte la New York şi seamănă uluitor cu cea supranumită ‘prinţesa inimilor’.

ARTICOLE