Cum arată Patrick, fiul Mihaelei Borcea, după operația de micșorare a stomacului

Mihaela Borcea și-a susținut fiul pentru a-și face operație de micșorare a stomacului. Patrick Borcea a avut dintotdeauna probleme cu greutatea, însă nu era adeptul dietelor și nici antrenamentele la sala de sport nu-i erau aliați în această luptă.

Patrick Borcea cântărea 100 de kilograme și la inițiativa mamei sale, Mihaela Borcea, aceasta a acceptat să-și taie stomacul. Cu toate că în perioada în care tatăl său, Cristi Borcea, a fost închis prima oară, adolescentul a reușit să slăbească câteva kilograme, ulterior le-a pus la loc.

loading...

Patrick Borcea, la doar 20 de ani, și-a micșorat stomacul și a reușit în timp record să slăbească 40 de kilograme. De atunci au trecut aproximativ doi ani de zile și tânărul are o siluetă zveltă, ba mai mult, pierderea kilogramelor în plus i-a schimbat fizionomia și i-a evidențiat trăsăturile frumoase,

Transformându-l într-un adevărat cuceritor.  Patrick Borcea, în prezent, se antrenează la în ringul de box și astfel reușește să-și mențină tonusul. Operația a costat la momentul respectiv 10.000 euro și a fost un cadou din partea mamei sale, Mihaela Borcea.

Citeste si despre

Cine este Ella de la Puterea Dragostei. Imagini incredibile cu bruneta sexy din Oradea / N-o să crezi cu ce se ocupă!

Ella, pe numele ei real Ionela Sozariu, are 23 de ani şi este una dintre cele mai sexy concurente de la Puterea Dragostei. Arată ca un topmodel, dar nu-şi câştigă existenţa de pe urma felului în care arată, ci lucrează pentru o firmă de construcţii. Bruneta sexy din Oradea activează în domeniul marketing-ului.

La castingul pentru emisiunea Puterea Dragostei, difuzată de Kanal D, Ella a făcut furori. Bruneta este obişnuită cu acest gen de reacţie pentru că oriunde merge, cel puţin un bărbat îi cere numărul de telefon.

Însă, ardeleanca a stat de vorbă, amical, cu toţi pretendenţii, dar când vreunul dintre ei a întrecut limita bunului simţ, l-a pus, elegant, la punct.

Wowbiz.ro scrie că Ella este, de fapt, Ionela Sozariu, are 23 ani şi este nascută în Oradea, dar locuiește în Cluj-Napoca.

Ella nu este model şi nici nu lucrează la videochat, aşa cum s-au grăbit mulţi răutăcioşi să afirme pe reţelele de socializare, ci are un loc de muncă obişnuit. Activează în domeniul marketing-ului, pentru o firmă de construcţii. Bruntea se autodescrie ca fiind o fire iubitoare și sociabilă.


Ella spune că tot ce îşi doreşte de la un bărbat este ca acesta sa o respecte și sa o iubească pentru tot ceea ce reprezintă ea.

Citeste si despre 

Adelina Pestriţu, ce dramă! Nimeni nu a ştiut aşa ceva: “De dimineaţă am fost şi am luat-o de la morgă”

Loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata