Cum arătau vedetele în prima zi de școală. Tu le recunoști?

Cum Arătau Vedetele în Prima Zi De școală. Tu Le Recunoști?

Ast─âzi are loc marea deschidere a noului an ╚Öcolar. Este un moment important at├ót pentru elevi, c├ót ╚Öi pentru p─ârin╚Ťii lor, care ├«╚Öi amintesc cu drag de vremurile ├«n care ei erau ├«n aceast─â ipostaz─â.

V─â l─âs─âm aici c├óteva imagini cu vedetele voastre preferate din prima zi de ╚Öcoal─â. Sigur nu le ve╚Ťi recunoa╚Öte.

Vedetele la școală
Data de 13 septembrie este una important─â, pentru c─â azi revin ├«n b─ânci elevii. Cu ocazia acestui eveniment, mai multe vedete au publicat imagini fie acum, fie anul trecut, cu ele pe vremea c├ónd purtau uniform─â ╚Öi aveau doar c├ó╚Ťiva ani.

Prima a publicat o imagine chiar acum, c├ónd ╚Öi fiul celebrei actri╚Ťe a mers la ╚Öcoal─â. Obi╚Önuie╚Öte s─â scrie destul de des ╚Öi este foarte activ─â pe re╚Ťelele de socializare ╚Öi nu ar fi putut rata nici aceast─â ocazie de azi. Fiul ei ├«ncepe acum clasa I ╚Öi o ├«ncearc─â o mul╚Ťime de emo╚Ťii ╚Öi la fel ╚Öi pe cel mic.

Apreciaz─â pentru mai multe informa╚Ťii utile !

l ├«n╚Ťelege, pentru c─â la fel de emo╚Ťionat─â a fost ╚Öi ea c├ónd a p─â╚Öit pentru prima dat─â pragul ╚Öcolii, mai ales c─â a ├«nt├órziat ╚Öi a apucat loc abia ├«n ultima banc─â. Era trist─â c─â nu vede la tabl─â, dar se bucura c─â are o ├«nv─â╚Ť─âtoare t├ón─âr─â. Ulterior, a fost mutat─â ├«n prima banc─â pentru c─â era prea mic─â, exact cum este ╚Öi acum: la fel de t├ón─âr─â, firav─â ╚Öi frumoas─â.

Este greu să o recunoști, pentru că s-a schimbat mult de atunci din toate punctele de vedere, la fel și trăsăturile ei. Totuși, zâmbetul Danei Rogoz a rămas la fel de cald și plin de sensibilitate.

Prima zi de școală pentru vedete
Următoarea vedetă este ușor de recunoscut, pentru că pare că nu s-a schimbat deloc la chip: același zâmbet timid, cald, un chip peste care parcă nu au trecut prea mult anii. Elena Gheorghe își amintește și ea cu drag de vremurile apuse și parcă și-ar mai dori să fie măcar o zi copil.