„Cum să îl întrebi pe Gigi Becali – Unde te duci? -”

Cu toate că legea prevede ca fiecare cetățean să aibă asupra lui declarația pe proprie răspundere atunci când părăsește locuința, Gigi Becali nu pare să se supună regulilor.

Becali: Cum să-i spui lui Gigi Becali -Unde te duci?-

Gigi Becali a fost prins de poliţiști în trafic, fără declarația pe proprie răspundere la el. Latifundiarul din Pipera a avut o reacție absolut șocantă, motivând că el nu are nevoie de așa ceva, în condițiile în care el iese doar pentru a face binefaceri.

„Da, m-au oprit şi pe mine să mă verifice. Mi-au cerut declaraţia. Nu aveam nicio declaraţie. Păi ce-i aia. Ce să fac? Eu fac declaraţie pentru mine? Să-mi semnez singur? Eu sunt patron, angajator, eu nu mă duc la muncă.

Eu ies să fac doar binefaceri: dau bani pentru combinezoane, pentru echipamente, pentru măşti, ajut spitale, ajut biserici.

Eu mă duc să fac voluntariat pe vreme de criză. Voluntariat pe banii mei. Cum să îi spui lui Gigi Becali – Unde te duci? -.

Donații generoase pentru spitale
Oamenii mă cunosc, mă salută, mă respectă, mă felicită pentru ceea ce fac şi gata. Am donat şi la Spitalul Balş. Spuneau oamenii că nu mai au unde să să stea. Făceau teste şi stăteau în picioare.

Am dus o sută de scaune şi nu ştiu câte mese şi paturi. Am dat şi 40 de televizoare, telefoane. Am dat vreo 13.000 de euro doar pentru calculatoare şi 20.000 de euro pentru un mare scanner. .

A fost amendat cu 2,000 de lei de catre Politia locala .

CITEȘTE ȘI