Cum te poti bucura de cat mai multe avantaje ale unui fiset metalic?

Organizarea hartiilor intr-un birou este un aspect esential pentru desfasurarea activitatilor de lucru. Cu toate acestea, mobilierul din lemn nu reprezinta intotdeauna cea mai eficienta solutie de depozitare. Daca iti doresti o alternativa, un fiset metalic vine la pachet cu numeroase avantaje. Iata cum te poti bucura cat mai mult de acesta!

Alege un model cu seif integrat

Multe fisete metalice dispun de diverse masuri de securitate, cum ar fi inchiderea de tipul sus-jos sau cea clasica. Totusi, s-ar putea ca asta sa nu fie intotdeauna suficient. Daca detii informatii confidentiale sau bunuri de valoare, poti beneficia de mai multa protectie achizitionand un model cu seif.

 

Acesta are o incuietoare separata si restrictioneaza accesul persoanelor neautorizate. Un asemenea fiset metalic prezinta 3 rafturi reglabile pe inaltime si este construit conform cerintelor standardului ISO 9001:2000, fiind acreditat de organismele internationale. Costul de achizitie este de 1 228,49 lei, existand un discount de 339,81 lei.

Cum Te Poti Bucura De Cat Mai Multe Avantaje Ale Unui Fiset Metalic?
Cum Te Poti Bucura De Cat Mai Multe Avantaje Ale Unui Fiset Metalic?

Creeaza un mod de organizare eficient

Cea mai comuna sortare utilizata in birouri este ordinea alfabetica. Pe de alta parte, poti oricand sa creezi categorii si subcategorii pentru anumite tipuri de fisiere. Acestea trebuie amplasate in mape, care sa aiba culori specifice. In unele situatii, un fiset metalic este livrat cu un set de 5 bibliorafturi cadou.

 

Desi par putine la prima vedere, exista suficient spatiu pentru datele confidentiale ale angajatorilor, raporturi de lucru si facturi. Anumite modele mai permit atasarea de polite suplimentare. Astfel, utilizatorii care detin unelte de lucru pot pastra sectiunea de jos special pentru acestea. O alta idee eficienta este sa utilizezi cutii, deoarece acestea te ajuta sa eviti dezordinea.

Achizitioneaza un model cu picioare

Un astfel de model este prevazut cu picioare de 12cm. Scopul este cel de a permite curatarea spatiului din partea inferioara, precum si evitarea ruginii. Exteriorul este fabricat din tabla de otel cu o grosime de 0,7mm, iar in interior poate fi suportata o greutate de pana la 40 de kilograme pe fiecare raft. Livrarea acestui fiset metalic are loc in stare complet asamblata, astfel incat nu mai este nevoie sa angajezi pe cineva care sa se ocupe de montaj.

Opteaza pentru un model mini

Dupa cum sugereaza si denumirea, aceste fisete metalice au dimensiunile reduse si pot fi amplasate cu usurinta langa un perete. Principalul avantaj este cel estetic, vopseaua fiind de culoare gri deschis.

 

Iti doresti o nuanta diferita? Opteaza pentru crem, orange, rosu, verde sau maro. O alta optiune este sa folosesti o culoare care sa creeze contrast cu restul incaperii, cum ar fi silver sau negru. Produsele acestea au deschiderea usilor batante la 90 de grade si incuietoarea alcatuita dintr-o serie de 3,000 de numere diferite. Pretul de achizitie este de 835,79 lei cu TVA inclus.

Cum alegi cel mai bun fiset metalic?

Dupa cum observi, fiecare model are constructia diferita si poate oferi o serie unica de beneficii. Din acelasi motiv, alegerea pare o sarcina dificila. Poti face insa lucrurile mai simple daca te gandesti la nevoile companiei si la bugetul disponibil. Daca un singur produs nu este suficient, alege un set alcatuit din 3/10 bucati. Aceste fisete metalice sunt disponibile la un pret redus si te ajuta sa dispui de suficient spatiu de depozitare!

 

Articol realizat de www.iagency.ro

CITEȘTE ȘI