Cumpănașu: Parinții Alexandrei audiați de poliție din motive incredibile! Au cerut detalii intime

Alexandru Cumpănașul, unchiul Alexandrei, fetița omorâtă de Gheorghe Dincă în Caracal, a explicat ieri seară la România TV, că părinții fetei au fost audiați absurd de poliție.

Mai precis fară niciun document, poliția din Caracal i-a informat pe parinții Alexandrei să se prezinte la secție pentru a da niște explicații în dosarul în care se află.

Conform lui Cumpănașu, reprezentații Poliției au cerut parola telefonului feței ucise cu brutalitate de Dincă, dar și explicații pentru care să justifice de ce a fost portat numărul ei de telefon în altă rețea.

Deși, vehement, au specificat că nu se vor parte civilă în dosar, poliția din Caracal, a terminat audierea cu aceeași întrebare, părinții răspunzând ferm ca nu doresc acest lucru.

Iată declarația lui Alexandru Cumpănașu și motivele incredibile pentru care bieții oameni au fost chemați la secție

UPDATE Cumpănașu: ADN-ul din oase este al Alexandrei

“Aseară, această familie, aceşti părinţi, au fost anunţaţi de doi poliţişti, fără nicio hârtie, fără nimic, că trebuie să meargă a doua zi la Poliţie pentru o declaraţie.

Nu li s-a comunicat motivul audierii (…) Când au ajuns la Poliţie, au aflat că au fost chemaţi pentru a fi întrebaţi care este parola telefonului fetei pentru că nu sunt în stare să spargă smartphone-ul Alexandrei.

Părinţii Alexandrei, cu foarte mult bun simţ, foarte reţinuţi în relaţia cu exteriorul, au explicat că avea 15 ani, respectau intimitatea. Al doilea lucru pe care şi-au dorit să-l ştie a fost de ce era portat numărul de telefon al Alexandrei.

Ei bine, asta a fost decizia familiei, incluzându-mă şi pe mine, într-o disperare de cauză, când anchetatorii nu reuşeau să localizeze acest telefon. Atunci, am decis să portăm numărul de telefon pentru a vedea pe Google Drive care a fost traiectoria telefonului.

Din ce motive nu a funcţionat, nu ştiu. Colegii Alexandrei au încercat acest lucru, cu acordul tatălui. Pe ei îi interesa de ce s-a portat numărul şi să le dea parola de la telefon.

Al treilea lucru, dacă vor să se constituie parte civilă în acest dosar, iar răspunsul a fost că nu se vor constitui parte pentru că nu vorbim de moarte contra bani”, a declarat Alexandru Cumpănaşu la România TV.

CITEȘTE ȘI