A cumpărat un ornament cu 12 lei și, când și-a dat seama ce a cumpărat, a înlemnit. Ce valoare are obiectul cumpărat

O mulțime de oameni se bucură atunci când apar oferte în magazine. Dacă unii preferă să cumpere lucrurile cu etichetă, alții nu refuză nici lucrurile la mâna a doua ori pe cele vintage și de chilipiruri.

Nu știi niciodată ce poți găsi în unele târguri de vechituri. Fără să îți dai seama, te poți întoarce acasă cu adevărate comori pe care poți da foarte puțini bani.

Așa a crezut și o femeie care a mers într-un astfel de târg, unde a dat numai 2,99 dolari(aproximativ 12 lei) pe un ornament albastru foarte frumos, de care s-a îndrăgostit la prima vedere.

Fără să stea pe gânduri, aceasta a plecat acasă cu ornamentul despre care credea că este o completare perfectă în casa sa.

Când a aflat cât de ieftină este decorațiunea, s-a gândit că este o afacere bună.
Priscilla Bailey a fost pentru prima dată atrasă de ornamentul ciudat atunci când făcea cumpărături pentru a-și decora casa de Crăciun. L-a îndrăgit din prima clipă și, dintr-un motiv neștiut, nu putea să nu se holbeze la el.

„Chiar acolo în vârf seamănă cu îngerii sau cu vikingii. Arată ca și acum ar fi niște îngeri mici. Este cu adevărat frumos. Chiar acum, stă agățat lângă locul în care spăl vasele. Uneori stau și mă holbez la el”, a dezvăluit femeia.

În timp ce se uita odată la el, și-a dat seama că înăuntru se află ceva ciudat. A luat o lanternă și a decis să inspecteze cu atenție interiorul.

„Sunt mici. Cele două pete sunt mici, de dimensiunea unei mingi de golf”, a mai spus femeia.

Potrivit lui Bailey, ea crede că ar putea fi urna cu cenușa cuiva înăuntru. Ea și fiica ei încearcă acum să afle a cui ar putea fi cenușa. Bailey a recunoscut că a fost șocată de ea la început, dar acum că a acceptat-o și vrea să facă ceea ce trebuie.

„E frumos. Trebuie să aibă o poveste, așa că scopul meu este acela de a afla cui aparține”, a dezvăluit și fiica femeii.

Sursa: varusandel.ro

CITEȘTE ȘI