Cutremur în Casa Regală a Marii Britanii!

Căsătoria dintre prințul Harry și Meghan Markle este pusă, din nou, sub un mare semn de întrebare, alimentând speculațiile din ultima perioadă.

După ce cuplul s-a retras din Casa Regală a Marii Britanii, preferând să plece în Canada, s-au făcut până și pariuri în ceea ce privește viitorul comun al celor doi.

Iată că acum – după ce s-a discutat îndelung despre presiunile puse de Regină pe umerii Prințului și după ce s-a spus, la un moment dat, că acesta va divorța – apare o nouă știre de senzație.

loading...

Potrivit informațiilor făcute publice – pe YouTube – de Royal Family & Star, Meghan Marckle ar fi cerut divorțul, hotărând să taie în carne vie și să întoarcă o nouă filă în viața ei.

Deocamdată, nu există o reacție din partea Casei Regale a Marii Britanii, iar cuplul nu a avut nimic de spus referitor la această informație care urmează a fi sau a nu fi confirmată de viitorul apropiat.

Conform pariurilor apărute, un divorț între cei doi este mai probabil decât câștigarea Wimbledon-ul de către Serena Williams, cotată cu 6/1.

Tot la pariuri se acordă o atenție specială și în ceea ce privește cariera lui Meghan Markle.

Există o cotă de 12/1 pentru predicția că foștii membrii ai Casei Regale să aibă propriul reality show și o cotă de 20/1 ca Megan să aibă o apariție episodică în serialul Suits, din a cărui distribuție a ieșit înainte de căsătoria cu Harry.

COMENTARII

DE REȚINUT !
Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.

Vă rugăm să folosiți un limbaj frumos în caz contrar comentariul Dumneavoatra nu va fi publicat.
Echipa CITESTE.INFO vă mulțumește pentru înțelegere !

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptRead More