Dacă el nu își respecta mama, atunci nu te va respecta nici pe tine

Cel mai puternic legământ din lume este cel dintre mama și copilul ei.

Prima impresie despre imaginea femeii, a iubirii și respectului față de ea, apare datorită mamei.

Modul în care o mamă comunică cu fiul ei îl influențează esential în relațiile ulterioare cu femeile. Tot atunci se crează atitudinea copilului față de genul feminin la general.

loading...

Însă cum putem depista ce fel de educație are un bărbat și cum se va manifesta în raport cu noi?

Totul este mai simplu decât pare. Atunci când îl urmărești în relația cu propria sa mamă îți poți da seama despre valorile pe care le nutrește.

Dacă bărbatul a crescut și s-a format într-o ambianță primitoare, în care mereu a avut parte de atenție și grijă, el va deveni un soț și un tată grijuliu la rândul lui.

Dacă pe lângă asta, dacă băiatul a avut relații calde, chiar de prietenie cu mama sa, acest lucru dovedește faptul că el este predispus spre o relație durabilă și puternică alături de femeia aleasă.

Un bărbat care își respectă propria mamă, respectă femeile în general. El apreciază fidelitatea și dragostea genuină.

Dacă, pe de altă parte, bărbatul tău nu a avut parte de cea mai strânsă legătură cu mama sa, el nu va fi obișnuit cu căldura și afecțiunea feminină.

Asta, nici într-un caz, nu îl face insensibil sau indiferent. El poate fi respectuos cu oamenii din jur, însă ezită contactul apropiat. El mereu va căuta scuze și motive pentru a evita relațiile romantice.

Acest lucru se datorează fricii și faptului că el nu este obișnuit cu atașamentul și tandrețea manifestate la adresa lui.

Așadar, dacă ai făcut cunoștință cu un bărbat ce nu se bucură de o legătură afectuoasă cu mama sa, fii pregătită că relația voastră poate întâmpina multe dificultăți.

Un caz mai radical este atunci când bărbatul nu își respectă deloc mama. Acest fapt, cel mai curând, se datorează unei traume psihologice din copilărie. Alături de un astfel de partener o sa ai de îndurat lipsă de respect și răceală.

Acest bărbat este toxic pentru că a crescut într-un mediu toxic. Durerea și inferiorizarea îi sunt indispensabile.

Citeste si despre…

Cu cât e mai bun sufletul, cu atât e mai greu destinul…

Oamenii buni la suflet mereu au avut un destin greu. Li s-a reproșat că nu înțeleg lumea, li s-a spus că nu vor avea niciodată susținere, li s-a adresat cuvinte ofensatoare și priviri trufașe. Și totuși, ei au rămas buni.

Au continuat să ofere sprijin chiar și atunci când erau respinși. Au încercat să schimbe această lume, demonstrând că nu întotdeauna banii pot rezolva tot.

Au iubit mai mult, au înțeles mai mult, au ascultat mai bine. Și până la urmă au fost mai fericiți.

E greu să fii bun în ziua de azi…

E greu să faci față profitorilor, hoților și oamenilor de bani gata. E greu să ajungi undeva fără să dai mită sau fără să te închini în fața primului nemernic. E greu să iubești, chiar dacă nu ești iubit la fel de mult.

E dificil și uneori pare imposibil, dar starea asta de bunătate face toți banii și tot statutul din lume. Pentru că exact din momentul în care refuzi să fii ca ei, cei grosolani și reci, ajungi deasupra lor. Și nu depinzi de nimeni.

Cu cât e mai bun sufletul, cu atât e mai greu destinul. Dar viața devine al naibii de frumoasă!

Ești liber, ești sincer și ești gata să lași deoparte lumea în culori sumbre.

Poți iubi cum vrei, poți oferi cât vrei, poți să te dedici unei clipe și să fii un om fericit anul împrejur.

Lasă toate prostiile, lasă grijile, invidia și orgoliul.

Citeste si despre..

Nu ignora semnalele corpului tău: iată 10 indicii că acesta îți cere ajutorul!

Corpul uman e un mecanism complex cu mai multe procese. Din păcate, oamenii ignoră semnale trimise de acesta, atunci când ceva nu e în regulă. 

Iată 10 indicii prin care organismul tău are mare nevoie de ajutor:

1.Unghiile moi și părul uscat

Motivul? Deficitul de vitamina D și calciu din organism. Când unghiile sunt moi și se rup ușor, iar părul este uscat trebuie să consumi mai multe legume, lapte de vacă, iaurturi, cereale integrale.

2. Gingii sângerânde

Sângerarea gingiilor este cauzată de insuficienţa vitaminei C. Consumă varză, broccoli, fructe de pădure, roşii sau mazăre pentru a suplini acest deficit.

3. Poftă de dulce

Ai nevoie de o aprovizionare cu glucoză. Consumă mierea sau ciocolata neagră pentru a evita problemele cu tractul gastro-intestinal.

4. Pofta de sărat

Ai o infecție sau o inflamație la nivelul aparatului genital sau al tractului urinar. Adresează-te medicului specialist.

5. Crampe musculare

Este un semn evident al lipsei de vitamina C și A în organism. Unde le găsești? În toate fructele și legumele de culoare oranj: morcovi, roșii, caise.

6. Pofta de acru

Ai probleme la vezica biliară, stimulate de alimentele acide. Consumă afine, lămâi, rodii.

7. Poftă de amar

Ai probleme cu tractul gastro-intestinal. Ai nevoie de o curățare ușoară a organismului.

8. Somn iritant

În corpul tău este un deficit de magneziu și potasiu. Începe a consuma nuci, semințe de in și de floarea-soarelui.

9. Pofta de fructe de mare

Ai lipsă de iod în organism. Consumă produse care conțin iod, în limitele admisibile.

12. Pielea de la coate uscată

Ai un deficit de vitamina A și C. Consumă cât mai multe portocale, caise și dovlecei proaspeți.

Citeste si despre..

O pildă pe care trebuie să o reții: tot ce faci se va întoarce la tine

Legea Bumerang este cunoscuta încă din vremuri de demult. Cu siguranță mulți oameni au auzit de la părinții lor că nu este bine să dorească rău altora și că în viață este corect să facă bine. Deja se știe că în viață culegem ceea ce am semănat și tot ce suntem reprezintă rezultatul a ceea ce am gândit.

În cartea Legea karmei și a iertării( capitolul V) , găsim câteva sublinieri a acestei legi, care stârnește multitudini de concluzii ….. Omul nu primește decât ceea ce dă – Jocul vieții este un joc al bumerangului.

Ceea ce un om crede (și manifestă prin actele sale, cuvintele sale) se va manifesta mai devreme sau mai târziu cu o precizie uimitoare. Răzbunarea este a Mea, și a Mea e răsplata! Dorința este o forță formidabilă, dar trebuie ca ea să fie canalizată în mod convenabil, în caz contrar se instalează haosul.

În cartea Karma și reîncarnarea de Barbara Y. Martin, găsim dezvăluiri uimitoare a drumului către iluminare; Pe măsură ce vă folosiţi liberul arbitru/ înțelepciunea , generaţi karma — marea lege a cauzei şi efectului.

În fiecare zi vă folosiţi de grăuntele de înţelepciune, fie pentru a plăti preţul unei fă-rădelegi, fie pentru a culege roadele spirituale. Credeţi sau nu în karma, însă e parte esenţială şi activă ale vieţii dvs.

Nu puteţi fugi sau scăpa de influenţele ei. Cu cât mai curând acţionaţi în armonie cu această lege naturală, cu atât viaţa dvs. va decurge mai lin şi veţi avea mai multe realizări.

Schimbarea karmei individuale se poate face prin lucrul zilnic cu sine, prin efort personal în ridicarea vibrației corpului fizic până acolo unde liniștea interioară se întâlnește cu bucuria și iubirea necondiționată.

Karma, poate fi răscumpărată nu numai prin suferință, dar și prin bunăvoință pe care o arăți vieții, prin faptele bune pe care le faci. Formarea echilibrului personal și universal……..

Pentru a trăi fericit este foarte simplu să folosești această lege. Dacă vrei să fii iubit, iubește și tu pe cei din jur, dacă vrei să se spună lucruri bune despre tine, nu bârfi nici tu. Dacă vrei să fii ajutat în caz de nevoie, ajută și tu pe alții.

Orice faptă bună va fi răsplătită cu altă faptă bună, chiar dacă aceasta vine din altă parte. Fiecare din noi trebuie să-și controleze bine gândurile, pentru că acestea cu siguranță se vor întoarce înapoi.

Datoriile karmice trebuie plătite pentru ca evoluția să fie eliberată de reziduuri, datoriile acumulate pot fi achitate prin gândire pozitivă (alege să gândești și să vezi doar binele din fiecare persoană sau situație), intenții nobile (fii recunoscător pentru tot ce ai și ce ți se întâmplă, binecuvântează tot ce este în jurul tău), fapte bune (fii generos și ajută de câte ori poți fără să aștepți vreo recompensă), dar mai ales prin iubire necondiționată (respectă și iubește toate Ființele lumii fără a le judeca). sursa: estisanatos.com

Cmentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More