Dacă vrei să fii fericita într-o relație cu Scorpionul, iată 11 lucruri pe care trebuie sa le stii

Scorpionul este o fiinta a desertului. De aceea dragostea lui te poate arde prin intensitatea ei. Daca vrei sa fii fericita intr-o relatie cu un Scorpion, ai aici o lista de lucruri pe care ar fi bine sa le retii.

1. Daca un Scorpion iubeste, o face cu toata fiinta

Dragostea unui Scorpion este atat de intensa, adanca si pasionala, incat o poti transpune usor intr-un film de Hollywood.

Nici o poveste de dragoste nu se poate compara cu aceea traita impreuna cu un Scorpion. El va vrea sa-ti cunoasca sufletul in totalitate. Considera-te o norocoasa sa fii cu el.

2. Nu incerca sa-l impresionezi

Poti, desigur, sa incerci, dar un Scorpion va aprecia oamenii cu adevarat inteligenti si talentati, cum e si el. Va simti falsul de la o posta.

Uneori acest lucru poate deveni o problema, insa nu-ti face griji. Cand comunici cu un native Scorpion, pur si simplu fii tu insuti. Daca cineva din zodia lor a decis sa-i devii partenera sau iubita, inseamna ca te apreciaza si pretuieste exact asa cum esti.

3. Nu incerca sa-I controlezi

Un scorpion intotdeauna va lucra asupra balansului ideal de putere in relatie. Ai dreptul la o opinie personala, insa daca vrei sa convingi un Scorpion de ceva, ai nevoie de argumente foarte puternice.

4. Sunt iubitori de secrete

Nu faceti greseala de a incerca sa minti un Scorpion. Dar un pic de mister in relatia voastra, desigur, n-ar incurca. Dimpotriva, va fi si mai atent la ce faci.

Oamenii nascuti sub acest semn sunt foarte curiosi, le plac aluziile si surprizele. Ofera-i asta si il vei face fericit.

5. Sunt fideli

Daca un Scorpion te-a ales, inseamna ca te poti relaxa si gusta din confortul relatiei. Sunt foarte devotati. Te va urma pana la capatul lumii.

Nativii Scorpioni isi vor alege parteneri pe cei mai buni dintre noi. Daca esti alegerea lui, fii sigura, ca si-a gasit idealul si nu se va mai uita in directia nimanui. Scorpionii nu se indoiesc de alegerile facute.

Te felicitam daca ai castigat in lupta fidelitatii cu un Scorpion. Sa traiesti cu ei, de fapt, e mai usor decat pare la prima vedere.

6. Tradarea va fi in totalitate pe raspunderea ta

Scorpionii nu stiu ce este iertarea. Pot fi foarte razbunatori si cruzi. Mai ales daca vine vorba de razbunat o infidelitate.

Daca ai decis ca vrei sa traiesti cu un nativ Scorpion, inselatul si minciuna ar trebui sa devina subiecte taboo. Daca nu esti gata pentru asa ceva, mai bine nu incepe.

7. Va fi emotionant

Scorpionii sunt inclinati s-o dea in extreme. Lipsa activitatilor emotionante il va plictisi repede. Ca sa eviti o criza de nervi, mentine flacara relatiei aprinsa.

Cel mai probabil este ca tu vei fi cel mai putin emotional partener din cuplu. Dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa fii un suport emotional pentru iubitul tau. Reaminteste-i din cand in cand cat de minunat este.

8. Nu sunteti tocmai egali.

Scorpionii sunt foarte selectivi la alegerea perechei. Sunt dispusi sa accepte numai perfectiunea si vor cauta o versiune imbunatatita a lor insusi.

Daca Scorpionul v-a ales, suntem gata sa pariem ca esti aproape perfecta in ochii lui.

Prin urmare, contrar opiniei populare, Scorpionii sunt gata să fie pe locul al doilea, dar numai daca va percep ca pe o divinitate.

9. Nu au nevoie de tine

Scorpionii sunt foarte independenti, ambitiosi, neinfricati si suficient de priceputi pentru a se simti bine chiar si in singuratate, dar nu lasa acest lucru sa te descurajeze.

Ei percep burlacia ca pe o experien nepretuita si stiu cum sa o guste din plin.

Pe de alta parte, daca Scorpionul este deja langa tine, poti fi sigura: nu pentru ca el ar depinde de tine sau vrea sa profite de pe urma ta..

10. Obisnuieste-te cu gelozia.

Scorpionii sunt posesivi. Daca ei considera ceva sau pe cineva ca find al lui, atunci cu siguranta nu intentioneaza sa imparta acel lucru cu nimeni!

Retine: Scorpionul te-a ales si nu invers. Prin urmare, obsesia si gelozia lui nu vor disparea: acesti oameni isi arata dragostea si devotamentul in asa mod.

Daca nu sunteti gata sa rabdati asa ceva, este mai bine sa vorbesti despre acest lucru din start. Si incearca sa nu fi dramatica. In caz contrar, ia in considerare punctul 6 din articol.

11. Vei avea parte de cel mai bun sex din viata ta

Suna ca o lauda, dar este un fapt cunoscut ca Scorpionii sunt cei mai buni amanti de care poti avea parte. Si nu sunt doar extreme de talentati si atenti, stiu si cum sa iubeasca.

Daca te-a ales, vei avea parte de placeri ne mai vazute pana acum.

CITEȘTE ȘI