Dan Bittman, jignire pentru Diaspora? “Europa, un conglomerat de Fugiti de acasă”

Invitat în cadrul emisiunii ”România 9”, de la Televiziunea Română, Dan Bittman a discutat despre tensiunile politice din ultima perioadă, dar și despre cum vede el ”statul paralel”.

Dan Bittman spune că a cunoscut și oameni importanți care cu un singur telefon eliberau tot DN1 spre Valea Prahovei, doar pentru că ei se grăbeau să ajungă la Sinaia, românii find nevoiți astfel să aștepte mai multe ore în trafic. Totul pentru ca acei oameni importanți să poată ajunge într-o oră în stațiunea preferată.

”Cui nu îi place puterea? Am cunoscut oameni care dădeau un telefon și spuneau: eliberați Valea Prahovei că trebuie să ajung la Sinaia în 45 de minute. Nu vă place puterea? Sunt mici rahaturi cărora oamenilor ăstora le plac de înnebunesc”, a declarat Dan Bittman, în direct la TVR 1, în cadrul emisiunii “România 9”, moderată de Ionuț Cristache.

loading...

România văzută prin ochii lui Dan Bitman
”Să știți că nu văd România atât de rău precum o văd unii sau alții. Tot merg prin țara asta și observ că s-au schimbat lucruri, multe. Într-adevăr, lipsesc multe și o să mai lipsească poate și de acum încolo. Ritmul acesta este încetinit din multe multe motive pe care noi nu le știm. Noi spunem vrem autostrăzi, spitale, școli… nimeni nu vrea să meargă la esență. (…) Aici în România toți vor să fie șefi”, a mai spus Bittman, în direct la TVR1.

Ce ar face Bittman dacă ar fi președinte
”România merge așa ca o barcă în derivă. Nu mai vorbim de influențe. Europa nu cred că ne vrea binele. Eu dacă aș fi președinte, singurul meu plan pentru primul meu mandat și pentru primele șase luni, ar fi să conving comunitatea europeană, dacă nu vrea să se destrame de tot, planul meu ar fi să scrie pe pașaportul meu: Dan Bitman, cetățean european. (…) Europa e un conglomerat de fugiți de acasă. Dacă mă chema Iohannis eu asta făceam primul lucru”, a precizat Dan Bittman în cadrul emisiunii ”România 9”.

Cmentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptRead More