Dan Negru a rabufnit si nu si-a mai controlat supararea! A vrut sa afle toata lumea! „F**u-va-n gura cu…” Uite cine l-a enervat atât de tare

Dan Negru isi iubeste tara, insa nu acelasi sentiment il incearca atunci cand vorbeste despre aspectele politice din Romania.

Dupa Sarbatori, prezentatorul TV a avut o reactie neasteptata in mediul virtual, acolo unde a vorbit despre romanii plecati in strainatate in numar din ce in ce mai mare.

“Ne vedem de Paşti”. Am auzit de multe ori vorba asta azi-dimineaţa intr-un Otopeni ticsit de romani care se întorc la munca in stăinătate ! Diaspora românească e cel mai mare investitor, anul trecut a adus 2 miliarde de euro,bani fără de care România ar fi mai urâta şi mai săracă! Eu am învăţat la scoala ca suntem 22 milioane.Copiii mei învaţă ca am rămas 19! Cei mulţi aduc bani in România pentru ca Mazăre sa-i ducă in Madagascar…#f**uvanguracupoliticavoastra”, a scris pe Facebook.

Dan Cristian Negru (n. 23 februarie 1971Timișoara) este un prezentator român de televiziune.

Celebru pentru succesul showurilor tv si a longevitatii carierei in televiziune.

Inclus in „Top Host European Broadcast” datorita faptului ca a prezentat simultan formate internationale de succes in doua tari diferite, Romania si Republica Moldova.

Singurul moderator de televiziune european care a prezentat 17 ani consecutiv Revelioane televizate lider de audiență, conform studiilor de audienta oficiale.

Si-a început activitatea la Radio Timișoara în 1991, apoi a activat la TVR din 1994 si din 2000 la Antena 1. Este cunoscut datorita showurilor TV de mare audiență care au influentat divertismentul tv din Romania.

Surse: dailynews.ro & wikipedia.com

 

CITEȘTE ȘI