ANUNȚ IMPORTANT !
Înainte de a citi știrea, ajută-ți prietenii să citească și ei!
Apasă pe DISTRIBUIE PE FACEBOOK.
DISTRIBUIE PE FACEBOOK

Daniela Gyorfi, probleme dupa operatiile estetice: “Mi-am facut o operatie la nas…

Desi Daniela Gyorfi este cunoscuta pentru numeroasele operatii estetice si pentru problemele pe acre le-a avut in urma acestora, in aceste momente, trece din nou prinrt-un moment greu.

Dupa zeci de operatii estetice, Daniela Gyorfi a povestit despre cum au afectat-o acestea si cum i-au lasat sechele. In ciuda acestor probleme create de bisturiu, vedetei ii place cum arata acum.

„Si la buze am avut interventii care nu au fost ok. Abia acum incep si eu… dantura pentru mine a fost o mare problema, o mare provocare. Cand mi-am pus si eu fatete prima data, de acolo mi s-a tras toata strambatura de la fata”, a povestit Daniela Gyorfi.

Daniela Gyorfi a purtat aparat dentar, dar s-a ales cu dintii mai strambi dupa un an de la puratrea lui. Dupa recomandarea medicului de a purta aparat dentar, cantareata a spus ca aspectul danturii sale nu s-a infrumusetat.

„Iti dai seama, dupa un an sa porti aparat dentar si cand mi l-au scos aveam mai strambi dintii? M-am chinuit la aparatul ala dentar”, a spus Daniela Gyorfi.

Daniela Gyorfi a marturisit ca printre interventiile estetice care nu au iesit cum trebuieau se numara si rinoplastia si modificarea unei galme pe care o avea deasupra buzelor. Aceasta interventie a dus la o dependenta de acid hialuronic pe viata.

„Mi-am facut o operatie la nas, desi nu trebuia. (…) La buze aveam galma asta deasupra nu stiu de la ce, ca nu vreau sa dau vina pe nimeni. Mi-a scos pur si simplu domnul doctor toata substanta din buze si acum trebuie sa stau sa mai imi puna ceva… Am doua valuri si mi-a zis: „stai sa mai treaca”, a adaugat Daniela Gyorfi.

ARTICOLE