De ce este bine să avem un prieten apropiat din zodia Balanță!

Balanța este singurul semn neînsuflețit al cercului zodiacal, așa că o trăsătură distinctivă a reprezentanților acestui semn este dorința de armonie în orice.

Simt întotdeauna frumusețea, au un nucleu solid și privesc greutățile vieții cu umor.

Am pregătit pentru tine 5 motive pentru care ar trebui să ai un reprezentant al acestui semn zodiacal în mediul tău.

loading...

Îi place să îi facă pe oameni fericiți

Balanța este neegoistă și se simte fericită atunci când poate ajuta o altă persoană. Ea vor veni întotdeauna în salvarea celor neajutorați.

Balanțele găsesc întotdeauna echilibru în tot

Oamenii merg adesea la Balanțe pentru a le cere sfaturi, deoarece, mai bine ca oricine altcineva, pot să privească situația din afară și să cântărească totul. Acest semn zodiacal nu va putea întotdeauna să îți rezolve problema, dar te ascultă și te ajută cu sfaturi. Dacă ai nevoie de sprijin emoțional, îl vei primi de la Balanță.

Sunt firi corecte

Balanțele tratează întotdeauna munca cu responsabilitate și cu sufletul. Dacă șeful tău este Balanță, ești norocos. Înțelegerea reciprocă și armonia intră întotdeauna în echipa lor.

Balanțele sunt intelectuale

Balanța iubește să-și petreacă timpul citind o carte, dar nu are întotdeauna suficient timp pentru asta. De asemenea, le plac jocurile intelectuale. Ele gândesc foarte repede și clar. Balanța ia decizii corecte și obțin mereu ceea ce vor.

Balanțele sunt elegante

Dacă te întrebi, cum poți să fii prieten cu o Balanță, află că reprezentanții acestui semn zodiacal au un sentiment al frumuseții puternic dezvoltat. Deci, îmbracă-te bine și vei intra în vizorul lor.

Ai Balanțe printre oamenii tăi apropiați? Li se potrivesc trăsăturile?

Citeste despre..

De ce este bine să adăugăm suc de lămâie sau lămâie în cafea

Pe lângă faptul că ne oferă energie şi ne binedispune, cafeaua este şi un veritabil medicament.

Intens studiată la nivel internaţional, cafeaua s-a dovedit a fi o licoare cu beneficii asupra sănătăţii şi stării de bine, în general.

Studiile au arătat că acizii continuți în ea influenţează sistemul imunitar, echilibrându-l. Există multe metode inedite prin care putem beneficia de proprietăţile terapeutice ale cafelei.

Una dintre acestea constă în adăugarea sucului de lămâie la prepare.

Cafea cu lămâie pentru gripă

În caz de frisoane puternice, rezultate bune dă următoarea reţetă: se macină cafea boabe naturală cât mai fin, se iau 4 linguriţe şi se fierb cu 1 cană (250 ml.) de apă. Se adaugă sucul proaspăt stors de la 1 lămâie şi 4 linguri de rom. Se bea într-o singură repriză.

Cafea cu lămâie şi miere

La o ceaşcă de cafea călduţă se pun 2 linguriţe suc de lămâie. Opţional, se poate îndulci cu 1 linguriţă miere de albine. Această combinaţie are următoarele beneficii:

Combate radicalii liberi

Alungă oboseala şi îmbunătăţeşte randamentul intelectual şi fizic

Combate depresiile uşoare

Stimulează metabolismul şi creşte rezistenţa la efort

Arderea grăsimilor şi transformarea lor în energie se petrec mai rapid

Pune în mişcare tubul digestiva, având efectul unui laxativ uşor.

Doza zilnică recomandată: maximum 3 ceşti pe zi.

Cafea cu lămâie şi scorţişoară

Într-o ceaşcă se adaugă 2 linguriţe de cafea, 1 feliuţă de lămâie şi un vârf de cuţit de scorţişoară praf. Separat, se dau în clocot 200 ml. apă, apoi se toarnă peste amestecul realizat. Se lasă 5 minute să se ‘’liniştească’’, apoi se serveşte.

Stimulează circulaţia sângelui

Previne răcelile

Măreşte tonusul fizic şi psihic

Ajută procesul de ardere a grăsimilor

Este un foarte bun tonic pentru digestie

Alungă stresul.

Cafea verde cu lămâie şi ghimbir

Se iau 2-3 linguriţe de cafea verde proaspăt măcinată şi se pun într-o cană de apă (200ml). Se adaugă şi un vârf de linguriţă de ghimbir. Se lasă să fiarbă, după care recipientul se îndepărtează de pe aragaz. Se lasă câteva secunde, apoi se pune licoarea din nou pe foc şi se mai aduce încă o dată la temperatura de fierbere.

Se opreşte focul şi se acoperă recipientul pentru 1-2 minute. La final, se adaugă 2 linguriţe cu suc de lămâie.

Detoxifică – ajută la eliminarea a până 23 tipuri toxine din organim

Întăreşte imunitatea

Îmbunătăţeşte starea pielii

Favorizează topirea maselor de grăsime de pe abdomen şi de pe picioare.

Cmentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptRead More