De ce face nunta Simona Halep cu Toni Iuruc pe 15 septembrie. Am aflat motivul adev─ârat

De Ce Face Nunta Simona Halep Cu Toni Iuruc Pe 15 Septembrie. Am Aflat Motivul Adev─ârat

Simona Halep se preg─âte╚Öte intens de unul dintre cele mai importante evenimente din via╚Ťa ei, nunta cu Toni Iuruc.

Aceasta o să se căsătorească pe 15 septembrie, dar abia acum s-a aflat motivul pentru care sportiva își dorește ca evenimentul să aibă loc cât se poate de repede.

De ce s-a gr─âbit Simona Halep cu nunta. Dezv─âluiri surprinz─âtoare
Simona Halep a fost desemnat─â cet─â╚Ťean de onoare al ora╚Öului Bu╚Öteni ├«n perioada ├«n care Emanoil Savin era primarul localit─â╚Ťii. Acesta este invitat la nunta juc─âtoarei de tenis cu Toni Iuruc, a╚Öa c─â a dezv─âluit de ce s-a gr─âbit cu evenimentul grandios. Se pare c─â sportiva ├«╚Öi dore╚Öte s─â devin─â m─âmic─â.

ÔÇ×╚śtiu sigur c─â ├«╚Öi dore╚Öte copii ╚Öi ─âsta a fost un motiv, bine├«n╚Ťeles, de s-a gr─âbit cu c─âs─âtoria, pentru c─â ea mai are de spus multe ├«n tenisul mondial ╚Öi sper ca, la urm─âtoarele turnee, s─â revin─â ├«n top 10 ╚Öi s─â c├ó╚Ötige un Grand Slam ├«n Australia.

(ÔÇŽ) Probabil c─â o s─â-╚Öi ia o pauz─â (n.r. dac─â r─âm├óne ├«ns─ârcinat─â), c─â a╚Öa ╚Öi-au luat toate marile tenismene, atunci c├ónd au avut un copil. ├Än doi ani o v─âd ├«napoi ├«n top 3.ÔÇŁ, a m─ârturisit Emanoil Savin pentru Fanatik.

Apreciaz─â pentru mai multe informa╚Ťii utile !

ÔÇ×S─â o v─âd m─âmic─â, s─â mergem ╚Öi la botezÔÇŁ
De asemenea, Emanoil Savin a men╚Ťionat c─â Toni Iuruc ar fi ultimul ÔÇśtrofeuÔÇÖ c├ó╚Ötigat de Simona Halep. Acesta sper─â ca sportiva s─â devin─â m─âmic─â ╚Öi s─â ├«╚Öi invite apropia╚Ťii ╚Öi la botez, dup─â ce o s─â bucure toate personalit─â╚Ťile din lumea sportului cu nunta ei.

ÔÇ×─ésta este ultimul trofeu al ei ÔÇô so╚Ťul ÔÇô ultimul trofeu c├ó╚Ötigat ╚Öi sper s─â fie ferici╚Ťi ╚Öi, bine├«n╚Ťeles, s─â o v─âd m─âmic─â, s─â mergem ╚Öi la botez.

╚śi s─â avem o petrecere frumoas─â pe data de 15 septembrie, cu toate personalit─â╚Ťile din lumea sportului ╚Öi to╚Ťi care ├«i sunt Simonei dragi.ÔÇŁ, a ad─âugat Emanoil Savin.

Ce a spus Ion ╚Üiriac despre Simona Halep. Mul╚Ťi fani nu se a╚Öteptau la a╚Öa ceva
├Äntre timp, Ion ╚Üiriac a f─âcut c├óteva declara╚Ťii uluitoare despre accidentarea Simonei Halep. Mul╚Ťi sugereaz─â c─â aceasta ar fi, de fapt, ├«ns─ârcinat─â, a╚Öa c─â afaceristul a ├«nt─ârit zvonurile. Acesta a l─âsat s─â se ├«n╚Ťeleag─â c─â juc─âtoarea de tenis ar avea nevoie de o perioad─â mai lung─â ├«nainte de a se ├«ntoarce pe teren.