Descoperirea care a uimit planeta, ce au găsit în România cu ajutorul satelitului?! Imaginea a făcut înconjurul lumii, toți au rămas uimiți, nimeni nu știa!

Agenția Spațială Europeană (ESA) a dedicat o săptămână României, despre care a spus un lucru surprinzător.

Imaginea surprinsă din satelit de pe teritoriul României, poartă numele de „Mozaic Românesc” și este formată în urma unor scanări realizate în perioadele octombrie și noiembrie. Scanările au fost realizate prin impulsuri radar orizontale şi verticale cu polarizare dublă, din care s-a generat culoarea compozit artificială, informează Agenţia Spaţială Română (ROSA). În imagine sunt surprinse atât frumusețile naturale, cât și diversitatea peisajului.

În acest fel ESA a făcut câteva observații despre țara noastră despre care nu mulți suntem conștienți. Printre cele mai importante descoperiri se numără și aceea că România are cea mai mare zonă de păduri virgine din Europa şi bogăţii naturale impresionante. Urşi bruni şi lupi pot fi întâlniţi în zona montană, la poalele munţilor se află izvoare minerale şi termale, cărora li se adaugă varietatea extrem de bogată de păsări, peşti, animale şi plante din Delta Dunării.

Imaginea a devenit virală pe internet și oameni de pretutindeni au rămas uimiți de bogățiile și frumusețile naturii din țara noastră.

CITEȘTE ȘI:

Este știrea zilei! Dana Chera a făcut anunțul, este vorba de copii: „Mă rog la Dumnezeu să pot să duc…” Apropiații sunt în lacrimi, nimeni nu mai credea posibil așa ceva!
Dana Chera a făcut un anunț incredibil, la care nimeni nu s-ar fi așteptat: prezentatoarea în vârstă de 40 de ani, recent trecută printr-un divorț și la fel de recent devenită Chera, trece printr-una dintre cele mai minunate perioade din viața sa, iar acum va deveni mamă pentru a treia oară.

Fosta Dana Grecu, acum Chera, se pregătește pentru venirea pe lume a celui de-al treilea copil al ei. Vedeta mai are o fată şi un băiat, de 14 respectiv 11 ani, din mariajul anterior. Dana Chera, pe numele ei de acum, este fericită că în curând un bebeluş va apărea în viaţa ei şi a noului ei partener de viaţă.

Întrebată: „Acum astepti un copil, Dana?”, prezentatoarea TV nu s-a ferit să confirme că este însărcinată şi speră ca lucrurile să decurgă bine.

Iată întreaga sa declarație pe acest subiect: „Să ştii că îmi este foarte greu să vorbesc despre asta, nu pentru că nu ar fi adevărat ce spui tu şi ce vezi tu, ci pentru că am aşa o strângere de inimă că este o vârstă şi mă rog la Dumnezeu să pot să duc sarcina la capăt. Să dea Dumnezeu să fie bine tuturor oamenilor care au aşteptări in sensul ăsta. Este foarte… ar fi o mare greşeală din partea mea să spun că viaţa nu a fost bună cu mine. Mi-am dorit copii, am avut copii, mi-am dorit o familie, am avut o familie frumoasă mulţi ani. În clipa în care ne-am golit fiecare sufletul de celălalt ne-am despărţit. Decizia a fost a mea”, a spus Dana Chera.

Dana şi-a refăcut viaţa alături de un medic din Piteşti: Adrian Chera este medic stomatolog şi are un cabinet în Piteşti. El este catalogat ca „meticulos, competent, amabil”.

Sursa: spynews.ro

COMENTARII

DE REȚINUT !
Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.

Vă rugăm să folosiți un limbaj frumos în caz contrar comentariul Dumneavoatra nu va fi publicat.
Echipa CITESTE.Info vă mulțumește pentru înțelegere !