Desi are numa 8 ani, o fetiţă din Iaşi, are grijă de părinţii ei aflaţi la pat in suferinta

Dramă fără margini într-o familie din comuna Voineşti, judeţul Iaşi. Andreea, o fetiţă de numai 8 ani, are grijă de părinţii ei, aflaţi pe patul de moarte.

Ana Lungu, mămica Andreei, a fost diagnosticată cu cancer pulmonar în ultimă fază. După o lungă perioadă petrecută în spital, femeia a fost externată în urmă cu câteva zile, atunci când medicii i-au dat cumplita veste că nu mai are mult de trăit.

La rândul său, tatăl fetiţei este diagnosticat cu TBC în ultimă fază.
Deşi are numai 8 ani, Andreea este cea care are grijă de părinţi şi de fratele ei, Alexandru. Asociaţia AMA – Zâmbet de Copil a publicat pe Facebook povestea tragică a familiei Lungu din comuna Voineşti.

loading...

„Nu ştim cât vor mai rezista părinţii. Tragic e că aceşti doi copii vor rămâne în grija statului”, se arată în postarea de pe Facebook.

Cu ochii în lacrimi, Andreea a povestit că de Crăciun îşi doreşte să primească cadou o baghetă magică cu care să îndeplinească trei dorinţe.

„Îmi doresc să îmi văd părinţii sănătoşi, să am căldură în casă şi să am ce mânca”, a spus fetița.

Citeste in continuare despre..

Bebelusul nou nascut din Moldova care la cateva minute dupa nastere a vorbit singurul caz din lume

Moașele primului spital de maternitate din orașul Chișinău au fost extrem de șocate la nașterea micului Ștefan Bazheev. Motivul unei astfel de reacții violente a fost faptul că, în câteva minute după naștere, copilul a început să rostească cuvinte destul de sensibile. În același timp, nu exista limită pentru uimirea și bucuria tinerilor părinți ai lui Lisa și a lui Rodion Bazheev.

Sarcina Lizei de 17 ani a avut loc în mod natural și fără niciun element. Același lucru este valabil și pentru nașterea copilului. Angajații cu experiență ai maternității au dat naștere și sa născut un Stepan complet sănătos. Dar medicii nu au avut nici măcar timp să o felicite pe fata, deoarece băiatul nou-născut a pronunțat distinct cuvântul “tata”.

O moașă cu 30 de ani de experiență Marina Panova a dat naștere. Într-un interviu acordat reporterilor, ea a recunoscut sincer că a lucrat tot timpul, a văzut-o pentru prima dată și a auzit cu urechile ei cum a vorbit copilul! Un astfel de fenomen ar putea fi considerat un accident, dar copilul a continuat să repete cuvântul “tată” până la câteva minute mai târziu a emis “mama”. Iar a doua zi, când mama fericită lăuda copilul și îi spuse că tatăl era pe cale să vină, fiul a spus brusc: “Cine? Tata?“.

Interes public larg Bineînțeles, un astfel de fenomen nu poate trece neobservat între mase. Comunitatea științifică a fost deosebit de interesată de acest caz, pentru că înainte de aceasta foarte puțini oameni de știință locali puteau să vadă personal un astfel de copil incredibil. Imediat, o serie de teorii științifice pe această temă au căzut.

Mulți experți cred că Stepan a învățat cuvintele rostite în timpul uterului, deoarece de mult timp a fost cunoscut că copilul poate auzi destul de ce se întâmplă în afara. Lisa și Rodion, ca răspuns la o astfel de teorie, spun că au citit despre asta de multă vreme. Au luat sarcinile cu cea mai mare responsabilitate și au încercat în orice mod să-și dezvolte copilul.

Tatăl meu spune cum citește basme, rime și cântă melodii pentru un băiat cu o chitară. Mama tânără adaugă că ea și soțul ei adesea includea muzică clasică copilului. Un medic calificat, Maria Panova, afirmă că faptul că un astfel de copil dezvoltat sa născut în această familie nu este accidental. Părintele de 25 de ani al lui Stepa este un atlet și un antrenor, și este, de asemenea, o persoană extrem de dezvoltată spiritual.

Cu soția mea, se iubesc foarte mult, ceea ce creează deja condiții favorabile pentru dezvoltarea rapidă a copilului. Specialiști implicați în studiul copiilor fenomenali spun că copiii născuți acum sunt mult mai dezvoltați decât cei care s-au născut acum 10 ani. Motivul pentru această dezvoltare este schimbarea constantă a vieții sălbatice. Datorită acestor schimbări, persoana ca specie se schimbă dar nu ultimul loc în acest caz este jucat de activitatea părintelui.

“Dacă te comporți ca și cum ai fi fost deja născut cu copilul în primele etape ale sarcinii, probabilitatea ca el să fie talentat crește semnificativ”, spune Maria Panova. – Asta vedem în această situație. Lisa îl distra în mod constant, vorbea și lucra cu el. Rodion Bazheev, într-unul din interviurile sale, spune următoarele: – Stepan face totul mult mai rapid decât colegii săi.

Nu cu mult timp în urmă, o asistentă medicală a venit să viziteze copilul, care a fost uimit că, chiar dacă copilul nu avea încă o lună, el deja se întoarse pe burtă. De obicei, copiii încep să facă așa mult mai târziu. În plus, când cânt cântecele pe care i le-am cântat și le-am citit aceleași basme, se pare că le recunoaște, moare și începu să asculte mai atent.

“Dacă te comporți ca și cum ai fi fost deja născut cu copilul în primele etape ale sarcinii, probabilitatea ca el să fie talentat crește semnificativ”, spune Maria Panova. – Asta vedem în această situație.

Lisa îl distra în mod constant, vorbea și lucra cu el. Rodion Bazheev, într-unul din interviurile sale, spune următoarele: – Stepan face totul mult mai rapid decât colegii săi. Nu cu mult timp în urmă, o asistentă medicală a venit să viziteze copilul, care a fost uimit că, chiar dacă copilul nu avea încă o lună, el deja se întoarse pe burtă. De obicei, copiii încep să facă așa mult mai târziu. În plus, când cânt cântecele pe care i le-am cântat și le-am citit aceleași basme, se pare că le recunoaște, moare și începu să asculte mai atent.

“Dacă te comporți ca și cum ai fi fost deja născut cu copilul în primele etape ale sarcinii, probabilitatea ca el să fie talentat crește semnificativ”, spune Maria Panova. – Asta vedem în această situație. Lisa îl distra în mod constant, vorbea și lucra cu el. Rodion Bazheev, într-unul din interviurile sale, spune următoarele: – Stepan face totul mult mai rapid decât colegii săi.

Nu cu mult timp în urmă, o asistentă medicală a venit să viziteze copilul, care a fost uimit că, chiar dacă copilul nu avea încă o lună, el deja se întoarse pe burtă. De obicei, copiii încep să facă așa mult mai târziu.

În plus, când cânt cântecele pe care i le-am cântat și le-am citit aceleași basme, se pare că le recunoaște, moare și începu să asculte mai atent. – că va fi talentat, crește semnificativ, – spune Maria Panova. – Asta vedem în această situație. Lisa îl distra în mod constant, vorbea și lucra cu el. Rodion Bazheev, într-unul din interviurile sale, spune următoarele: – Stepan face totul mult mai rapid decât colegii săi.

Nu cu mult timp în urmă, o asistentă medicală a venit să viziteze copilul, care a fost uimit că, chiar dacă copilul nu avea încă o lună, el deja se întoarse pe burtă. De obicei, copiii încep să facă așa mult mai târziu. În plus, când cânt cântecele pe care i le-am cântat și le-am citit aceleași basme, se pare că le recunoaște, moare și începu să asculte mai atent. – că va fi talentat, crește semnificativ, – spune Maria Panova.

– Asta vedem în această situație. Lisa îl distra în mod constant, vorbea și lucra cu el. Rodion Bazheev, într-unul din interviurile sale, spune următoarele: – Stepan face totul mult mai rapid decât colegii săi. Nu cu mult timp în urmă, o asistentă medicală a venit să viziteze copilul, care a fost uimit că, chiar dacă copilul nu avea încă o lună, el deja se întoarse pe burtă.

De obicei, copiii încep să facă așa mult mai târziu. În plus, când cânt cântecele pe care i le-am cântat și le-am citit aceleași basme, se pare că le recunoaște, moare și începu să asculte mai atent. Rodion Bazheev, într-unul din interviurile sale, spune următoarele: – Stepan face totul mult mai rapid decât colegii săi.

Citeste mai mult AICI

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata