Dezvăluire de ultimă oră în cazul Caracal! Ar putea exista o a treia victimă!

Ce a spus criminalul că le-a făcut, de fapt, Alexandrei și Luizei! „Le-am bătut, le-am lovit cu pumnul. M-au supărat”

Gheorghe Dincă susţine că nu a vrut să le omoare pe Alexandra Măceșanu şi Luiza Melencu! Este una din mărturiile lui, de la reconstituire, obţinută în exclusivitate de Observator. Între timp, a apărut şi raportul final al medicilor legişti. Oasele găsite la liziera padurii nu sunt ale Alexandrei Măceșanu, ci ale unei alte adolescente, iar cele din curtea criminalului sunt toate oase de animale. 

Dincă a fost adus cu duba de arest la Instanţa din Olt. Doar câteva zeci de minute a stat în faţa judecătorului. S-a declarat, din nou, vinovat de uciderea Alexandrei Măceșanu şi Luizei Melencu. Nu a contestat decizia de prelungire a arestului preventiv.

La fel de cooperant a fost şi în ultimele două zile. Cu anchetatorii. I-a purtat pas cu pas pe traseul ororilor comise.

Cele două omoruri arată clar o serie de preferinţe şi un mod de operare. Alexandra Măceșanu şi Luiza Melencu erau eleve. Aveau aproape aceeaşi înălţime şi greutate. Pe amândouă, Dincă le-a luat la ocazie. Le-a imobilizat în maşină, le-a dus acasă, le-a sechestrat, violat, bătut şi le-ar fi ucis a doua zi după răpire. Iată în exclusivitate una din mărturiile sale de la reconstituire.

„Le-am bătut, le-am lovit. Cu pumnul. Cred. Au căzut şi au leşinat. Nu am vrut să le omor. M-au supărat”, a spus Gheorghe Dincă.

Ca să scape de cadavre, le-a ars în butoiul metalic din curte. Rămăşiţele Luizei le-ar fi aruncat la marginea unei păduri. La fel ar fi făcut şi cu Alexandra, susţine Dincă, doar că a fost prins înainte de a-şi duce planul la final.

„Resturile scheletare şi dentare identificate în liziera pădurii agricole Caracal provin de la o altă persoană decât cea descoperită în data de 26.07.2019.” a arătat rezultatul INML.

Mai mult, s-a stabilit că oasele idicate din curtea lui Dincă NU sunt de natură umană. Familia Alexandrei priveşte cu scepticism toate expertizele INML. Aşa că, prin unchiul fetei, au fost depuse mai multe plângeri împotriva instituţiei.

„S-a dispus începerea urmăririi penale, in rem, cu privire la favorizarea infractorului şi abuz în serviciu. Se vor face verificări şi vom vedea în urma verificărilor ce va reieşi”, a declarat Bogdan Licu, procuror general.

Gheorghe Dincă este acum la Slatina, iar mâine va fi adus la Bucureşti, în arestul Central al Poliţiei Capitalei.

CITEȘTE ȘI