Dezvăluire halucinantă în cazul Caracal! Anchetatorii știau ce mașină a răpit-o pe Luiza Melencu, dar degeaba!

Dezvăluiri șocante apar din dosarul morții Alexandrei Măceșanu. Potrivit informațiilor notate de DIICOT, anchetatorii știau încă din aprilie 2019 cum arăta mașina care o răpise pe Luiza Melencu. Știau, însă se pare că nu au făcut nimic în această privință.

Anchetatorii aveau toate detaliile, mai puțin numărul de înmatriculare.

Deși numai Dincă avea o astfel de mașină în Caracal, nu s-a mișcat niciun deget!

Apreciază pentru mai multe informații utile !

Potrivit unor dezvăluiri făcute de Libertatea, dosarul Alexandrei a fost finalizat și se află în camera preliminară. Printre rândurile greoaie care descriu unul dintre cele mai mediatizate cazuri din România, se numără și o lămurire greu de înțeles.

Luiza Melencu a dispărut în aprilie 2019, fiind luată la ocazie de Gheorghe Dincă. Atunci când cazul a ajuns pe masa Poliției, s-au făcut investigații… și nu prea. Oamenii legii au intrat în posesia tuturor detaliilor despre mașina care a răpit-o pe Luiza, cu excepția numărului de înmatriculare, însă nu i-au dat de urmă „criminalului din Caracal”.

„A rămas o singură mașină al cărei număr nu se distingea. Dar se vedea clar că este un Renault gri, cu geamurile din spate negre și cu 7 spițe la roți”, scrie în articol.

COMENTARII

DE REȚINUT !
Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.

Vă rugăm să folosiți un limbaj frumos în caz contrar comentariul Dumneavoatra nu va fi publicat.
Echipa CITESTE.Info vă mulțumește pentru înțelegere !