Dezvăluiri șocante despre crima care a zguduit România: Fata, ucisa la Valcea, pusa sa-si sape singură groapă. Terifiant ce i-a facut criminalul inainte sa o ucidă: Fata era și însărcinată…

Detalii cutremurătoare au ieşit la iveală despre tânăra de 19 ani din Vâlcea, găsită îngropată în pădure. Ar fi pus-o să-și sape groapa iar mai apoi a ucis-o cu sânge rece și a îngropat-o acolo, chiar dacă purta în pântece, pare-se, un copil. Cadavrul tinerei de 19 ani, descoperit abia de curând, zăcea acolo încă din 21 martie, ziua în care iubitul de 18 ani i-a devenit călău, potrivit „Acces Direct”.

Un călău care, se pare, s-ar fi lăudat cu crima lui, prietenilor. Însă… degeaba. Dar și mai șocant e faptul că fata ar fi depus plângeri împotriva iubitului, însă nimeni nu a reușit să o salveze. Atenție! Urmează informații care vă pot afecta emoțional. Detalii şocante legate de crima odioasă de la Vâlcea ies la iveală. Se pare că tânăra de 19 ani era însărcinată. Criminalul, Iacob Liviu Cristian, nu a ţinut cont de faptul că un copil nevinovat creştea în pântecele adolescentei şi a acţionat brutal, potrivit „Acces Direct”.

Şi mai şocant este însă faptul că băiatul, de doar 18 ani, ar fi pus-o pe iubita lui să îşi sape groapa înainte să o ucidă cu sânge rece. Un prieten din anturajul lui ar fi povestit că Iacob ar fi rugat-o pe Claudia, cea pe care din iubită a transformat-o în victimă, să îl ajute să sape o groapă pentru nişte câini care muriseră la un adăpost. Tânăra nu a bănuit nicio clipă ce avea să facă iubitul gelos.

 

„În noaptea de 21 martie 2018 inculpatul i-a aplicat victimei iniţial lovituri cu pumnii în zona feţei, după care a înjunghiat-o provocându-i decesul, autorul îngropând cadavrul într-o pădure din zona municipiului Râmnicu Vâlcea”, a spus Adriana Popescu, purtător de cuvânt Parchetul de pe lângă Tribunalul Vâlcea

Chiar dacă fata moartă ar fi depus plângere la poliţie împotriva tânărului de 18 ani, chiar dacă Iacob a mai lovit cu bestialitate un alt om, după cum spun cei din cartierul în care locuia, chiar dacă era un cunoscut personaj agresiv se pare că nimeni nu a făcut nimic.

Sursa: dailynews.ro

CITEȘTE ȘI