Din rau in mai rau: Margherita de la Clejani, urcata pe cruce

Dupa ce a fost implicata intr-un accident, Margherita de la Clejani, nu s-a cumintit. Ce a facut cantareata, de aceasta data, intrece orice imaginatie.

Fiica Vioricai si alui Ionita de la Clejani s-a urcat pe crucea troitei monumentului Eroilor Revolutiei si si-a facut si poza, ca amintire. Fanii s-au revoltat si au taxat-o pe „vedeta”.

Margherita
Margherita urcata pe pe crucea troitei monumentului Eroilor Revolutiei

„O analfabeta cu aere de vedeta, Margherita de la Clejani, s-a urcat pe crucea troitei monumentului Eroilor Revolutiei aducand o grava atingere valorilor noastre nationale crestin-ortodoxe”, a scris un fan.

„Nu cred asa ceva”, „Iti trebuie doua cuie in maini”, „Ce oi cauta acolo nici tu nu stii”, ”Cum sa faci asa ceva…..RUSINEEEE”„Amenda”, „Asa cevaaaa”, au mai scris si alti internauti.

Dupa ce a fost taxata de fani, Margherita, a decis sa stearga fotografia cu pricina.

Ce spunea Margherita in primul sau interviu dupa accident

„Imi plac foarte mult tatuajele, sunt o persoana mai nonconformista.Sunt o tanara care poate fi uneori si rebela. Mie imi place sa interpretez mai multe roluri in aceasta viata si imi place sa traiesc, asa ca un film fantastic.”, a mai spus Margherita

„Simt ca sunt un rock star, Traiesc asa precum un rock star. Sunt consultatnt fashion pentru barbati. Am facut cursuri.

Sunt imuna la parerile celorlati. Stiu ce pot si ce am, de aceea nu ma intereseaza parerile.

Voi merge intr-o alta directie pe care mi-am dorit-o de cand eram mica. Am cunoscut in America regizori importanti si vor sa colaboreze cu mine, pentru ca sunt fermecati de personalitatea mea, de atitudinea mea, de frumusetea mea, de tot ceea ce sunt. Poate ajung precum Angelina Jolie.”, a precizat cantareata

CITEȘTE ȘI