Din vremea dacilor, un remediu care vindecă cel puțin 50 de boli

Busuiocul, care vindecă în prezent peste 50 de afecţiuni, a fost apreciat încă de geto-daci. Se crede că Zamolxis i-a instruit pe aceştia în medicina naturistă.

În acest sens, Platon vorbeşte în scrierile sale despre concepţia zeului Zamolxis: „Nu poţi să vindeci trupul fără a ţine seama de suflet”. Mai târziu însă, după creştinarea populaţiei din Nordul Dunării, busuiocul a început să fie utilizat în tradiţiile populare.

Potrivit unor studii, realizate de medici, persoanele care consumă zilnic un litru de apă, la care se adaugă o picătură de ulei esenţial de busuioc, devin mai rezistente la infecţiile alimentare. Eficientă este şi infuzia de busuioc, mai ales în sezonul cald, care previne toxiinfecţiile alimentare şi combate consecinţele acestora: vomă, diaree şi febră.

Cercetătorii de la Colegiul de Farmacie Poona din India, au efectuat un studiu, în urma căruia s-a dovedit eficienţa busuiocului ca antiinflamator. Tinctura pe bază de busuioc a redus inflamaţiile reumatice ale pacienţilor cu 73%, în doar 24 de ore de la începerea tratamentului.

Citeste si despre..

Salarii imense la TVR. Mircea Dinescu câștigă peste 15 mii de euro pe lună. Lista completă a lefurilor de la TVR

Angajații de la TVR au făcut publice salariile vedetelor care apar pe micile ecrane ale Televiziunii Publice și sunt plătiți din bani publici, iar campionul cu cel mai mare salariu este nimeni altul decât poetul Mircea Dinescu!

După ce a făcut istorie la TVR, în timpul Revoluției din 1989, acum face revoluție printre salariile acordate de Televiziunea Publică.

Poetul revoluționar câștigă nu mai puțin de 15.000 de euro în fiecare lună! În plus, acesta își poate promova în mod gratuit și restaurantul!

Contractul se pare că datează de pe vremea lui Stelian Tănase, bunul prieten al poetului Mircea Dinescu și reactualizat de Doinea Gradea, actualul director al TVR.

<img src=”https://citeste.info/wp-content/uploads/2019/03/thump_1553820505.jpg” alt=”” width=”1200″ height=”630″ class=”aligncenter size-full wp-image-13841″ />

Emisiunea „Politică şi delicateţuri” îi aduce lui Mircea Dinescu 15 mii de euro pe lună
„Bucătăriile se văd din cer mai bine decât oamenii de seamă” , spune Mircea Dinescu despre emisiunea sa de la TVR 1.

Cei care vor să afle reţetele simple, dar pline de rafinament, ale ospeţelor boiereşti de la începutul de secol XX, dar şi să asculte opinii tranşante despre evenimentele săptămânii sunt invitaţi în fiecare duminică, de la ora 15.30, la emisiunea Politică şi delicateţuri, difuzată de TVR 1”. Așa sună descrierea emisiunii lui Mircea Dinescu, pentru care poetul încasează câte 15 mii de euro pe lună.

Iată cum arată salariile din TVR

Mircea Dinescu – 15.149 de euro încasați

Ion Cristoiu – 9.570 de euro de la TVR

Ionut Cristache, fostul reporter al Antenei 3 care a ajuns realizator al emisiunii Romania 9, încasează de la TVR aproape 8.000 de euro pe luna

Marius Pieleanu – 8.097 de euro

Cristian Gheorghe – 8.774 de euro

Radu Soviani – 5.586 de euro.

Cornel Nistorescu – 2500 euro/luna

Ion M. Ionita (plecat intre timp) – 3000 euro/luna

Daniel Apostol – 2000 euro/luna

Timeea Bereczki – 4000 lei/luna

Miruna Munteanu – 6000 lei/luna de la TVRi

Florin Iaru – 6400 lei pe luna pe TVR2

Liviu Mihaiu are un contract foarte bine întocmit, în interesul său, normal. Dacă nu are mai mult de două ediții pe lună este plătit cu 1.300 de euro pe ediție, dacă are peste trei, se mulțumește cu 1000. Total, 13.100 de euro/sezon.

Cmentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptRead More