Directorul Crucii Roşii Neamţ, diagnosticat cu coronavirus, a murit

Directorul filialei Neamţ a Crucii Roşii, Florin Pîclea, diagnosticat cu coronavirus în urmă cu trei săptămâni, a murit, duminică. Pîclea a condus timp de 18 ani Crucea Roşie Neamţ.

”Am primit cu adâncă tristeţe vestea trecerii la cele veşnice, astăzi în jurul orei 12:00, la vârsta de

64 de ani, a colegului nostru Florin Pîclea, cel care timp de 18 ani a fost directorul Filialei Neamţ a Crucii Roşii Române.

Domnul Florin Pîclea a fost diagnosticat cu Covid-19 în urmă cu trei săptămâni, când a fost internat la Spitalul Judeţean Neamţ. În urma analizelor efectuate în spital a fost diagnosticat şi cu diabet”, a transmis, duminică, Ioan Silviu Lefter, director general al Crucii Roşii Române.

După 26 de ani de activitate în domeniul industrial, Florin Pîclea a preluat conducerea Filialei Neamţ a Crucii Roşii Române în anul 2002, acolo unde a activat până în ultima zi.

”În calitate de director a organizat activitatea umanitară la nivelul judeţului Neamţ, dezvoltând numeroase activităţi în beneficiul celor mai vulnerabile persoane. În aceste momente triste pentru familie, colegi, voluntari şi pentru toţi cei care l-au cunoscut şi preţuit, le adresăm tuturor condoleanţe şi îi încredinţăm de întreaga compasiune a întregului colectiv al Crucii Roşii Române. Astăzi, Crucea Roşie Română a mai pierdut un membru al marii noastre familii”, a mai transmis directorul Crucii Roşii.

CITEȘTE ȘI