Advertisement

Distribuiți să-l vadă o lume întreagă! Voi v-ați ”botezat” copiii în asa Hal ?


APRECIAZĂ ARTICOLUL !

VIDEO COMPLET MAI JOS!

Advertisement

Distribuiți să-l vadă o lume întreagă!

Voi v-ați ”botezat” copiii în asa hal ?

Doamne fereste ,dacă îl lovea pe copil și rămânea fără suflare …nu te gândeai ?

Ce părere aveți oamenii buni de acest preot ?

Politistii din Braila au demarat o ancheta dupa aparitia in mediul online a unui filmulet in care un preot bruscheaza un bebelus in timpul slujbei de botez. Si reprezentantii Arhiepiscopiei Dunarii de Jos au reactionat, anuntand o ancheta care-l vizeaza pe preotul respectiv si cerand scuze rudelor bebelusului, informeaza news.ro.

 

Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Judetene Braila, subinspector Laura Dan, o ancheta a fost demarata dupa ce in mediul online au aparut imagini in care un preot bruscheaza un copil.

Advertisement

„Politistii s-au sesizat din oficiu pe baza imaginilor aparute in mass-media si efectueaza verificari pentru a stabili daca in cauza sunt intrunite elementele constitutive ale vreunei infractiuni, urmand a se lua masurile legale in consecinta”, a declarat subinspector Laura Dan.

 

CITESTE SI :”Ii zic ca fata e gravida. Ea zice ca nu are cum, ca fata e…” Ce s-a intamplat cu aceasta mama cand a mers cu fiica ei la control. Medicului i-a venit sa rada: 

Medicii au multe povesti amuzante care s-au intamplat cu adevarat in cabinetele lor. Cei mai multi ar putea umple carti cu aceste intamplari. Un medic de familie a impartasit o poveste care s-a intamplat de curand.

“La ora 14 avea o programare cu una dintre pacientele mele mai vechi, doamna Gherman si fiica sa, Ioana de 16 ani. Programarea s-a cerut a fi urgenta. Fiica nu se simtea bine.

– Care este problema? Cu ce va pot ajuta?

– Fiica mea nu se simte deloc bine. S-a ingrasat in ultima perioada, vomita dimineata si e foarte sensibila la mirosuri.

– Ia sa vedem. Ioana, hai sa iti iau tensiunea si sa te ascult. In 5 minute vine si asistenta sa-ti ia sange. In 5 zile avem rezultatele si veniti din nou la control. Pana atunci, Ioana, incearca sa mananci mai multe fructe si legume, sa te odihnesti si sa eviti grasimile, prajelile si efortul.

Doamna Gherman era tare ingrijorata. Eu aveam deja un posibil diagnostic si am asteptat rezultatele analizelor de sange. Mi s-a confirmat ipoteza, mai tarziu.

La urmatorul control, incerc sa o iau cu usurelul pe mama.

– Doamna Gherman, nu stiu cum sa va spun asta, dar fiica dumneavoastra este insarcinata. In patru luni, as zice eu, dar trebuie sa o vada si un obstretician ginecolog. Va dau trimitere.

– Gravida? – doamna Gherman este socata. Fata mea, n-a fost niciodata cu un barbat. Nu-i asa, Ioana? – se intoarce catre fiica ei.

– Da, mama. Nu m-am sarutat niciodata cu un baiat.

Situatia devenise ridicola spre amuzanta. M-am dus spre fereastra si priveam cerul. Am stat cam 5 minute asa, timp in care mama era tare revoltata. M-a intrebat daca s-a intamplat ceva.

– Doamna, ultima oara cand a ramas o virgina insarcinata, o stea a aparut la rasarit si trei magi au pornit o calatorie. N-as vrea sa ratez momentul asta din nou.

Doamna Gherman si-a schimbat medicul de familie a doua zi.”