Doi bunici au fost bătuți cu bestialitate de propriul nepot. Loviturile au fost atât de grave încât au fost transportați de urgență la spital

Niște bunici au fost bătuți cu bestialitate de propriul nepot, după ce aceștia l-au crescut toată viața. Rănile provocate de loviturile băiatului au fost atât de grave, încât tânărul i-a băgat în spital. Iată de pedeapsă riscă acum!

Doi bunici au fost bătuți cu bestialitate de propriul nepot, după ce l-au crescut toată viața!
Tânărul de 27 de ani i-a băgat în spital!Bunici bătuți cu bestialitate de propriul nepot, după

ce l-au crescut toată viața!Cazul teribil a avut loc în Maramureș. Un tânăr în vârstă de 27 de ani și-a bătut cu bestialitate proprii bunici, după ce bătrânii l-au crescut toată viața.

Scenele de agresiune au avut loc după ce între cei trei a pornit o ceartă aprigă, în care fiecare a avut opinii diferite.

Astfel, cuprins pe mânie, tânărul de 27 de ani nu a mai stat pe gânduri și a început să-i lovească cu sânge rece pe cei care l-au îngrijit de mic copil.

TÂNĂRUL I-A BĂGAT ÎN SPITAL PE CEI DOI BĂTRÂNI!
Bătrânii nu au avut nicio șansă în fața loviturilor primite, astfel că a fost nevoie de intervenția oamenilor legii pentru a-l calma. Totodată, mai multe ambulanțe au ajuns la fața locului pentru a-i îngriji pe cei doi bunici.

Tânărul a fost atât de agresiv cu cei doi, încât bunicul său, în vârstă de 72 de ani, a ajuns la spital, iar soția bătrânului a avut și ea nevoie de îngrijirea medicilor sosiți la locuința lor.
Potrivit polițiștilor din Maramureș, tânărul de 27 de ani consumase băuturi alcoolice, astfel că nu a mai ținut cont atunci când și-a agresat bunicii.

„Polițiștii Secției 3 Fărcașa au intervenit în localitatea Corni, unde un tânăr de 27 ani, pe fondul băuturilor alcoolice și-a agresat fizic bunicii. Aceştia au primit îngrijiri medicale la faţa locului, iar una din victime, bărbatul de 72 de ani, a fost transportat cu un echipaj medical la spital”, au transmis oamenii legii, potrivit observatornews.ro.

Ce pedeapsă riscă tânărul!

În acest caz tulburător, oamenii legii au luat măsuri și au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de violență în familie

ARTICOLE