Doi miri s-au dus după nuntă direct la vot! „Rugăm toți românii să vină să voteze”. Video

Un cuplu de timișoreni a decis ca imediat după nuntă să dea un mesaj și să meargă la vot. Cei doi au petrecut noaptea trecută la nunta lor, la un restaurant din apropiere de Timișoara, dar au decis că nu trebuie să rateze momentul alegerilor europarlamentare sau al Referendumului. Dacă nuntașii au plecat de dimineață spre casele lor, cei doi miri împreună cu nașii au plecat de la restaurant la secția de votare, îmbrăcați în ținutele de petrecere.

Doi miri din Timișoara s-au dus după nuntă la vot

Alina și Mihai și-au unit destinele cu o zi înaintea alegerilor europarlamentare de pe 26 mai și al referendumului pentru Legile Justiției. Au decis ca primul lucru pe care să îl facă împreună, ca familie, este să meargă de dimineață la alegeri și să pună ștampila pe buletinele de vot. Mirii au ajuns la secția din Sacalaz cu câteva minute înainte de deschiderea urnelor și au așteptat să primească buletinele de vot. Imediat după ce și-au exprimat opiniile de vot, Alina și Mihai au fost urmați de nașii lor.

„Rog toți românii să vină să voteze”, a spus mireasa, plină de emoție. „Este un drept cetățenesc pe care trebuie să-l exercităm. Avem și drepturi, dar și datorii. Noi am preferat să venim, să ne facem obligația de cetățeni. Chiar dacă îți anulezi votul, poate ești apolitic, dar e important să vii și să îți exerciți obligația. La nuntă a fost foarte bine, cu puține emoții, dar a fost bine”, a spus și mirele, potrivit celor de la opiniatimisoarei.ro.

Mirii au venit cu nașii să voteze, a doua zi după nuntă

Am hotărât să fim un exemplu, atât în viața lor de căsătorie, cât și pentru votat. Am înțeles să venim împreună la secția de vot, să dăm un exemplu celor care poate se gândesc să nu vină, să îi facem să vină. Votul nostru contează, indiferent pe cine votăm, contează”, a completat nașul.

COMENTARII

DE REȚINUT !
Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.

Vă rugăm să folosiți un limbaj frumos în caz contrar comentariul Dumneavoatra nu va fi publicat.
Echipa CITESTE.Info vă mulțumește pentru înțelegere !