Doi tineri au plecat în vacanţă şi şi-au făcut un selfie în oglindă, apoi l-au trimis părinţilor

Doi tineri au plecat în vacanţă şi şi-au făcut un selfie în oglindă, apoi l-au trimis părinţilor. Peste câteva minute şi-au dat seama de gafa imensă făcută, dar era prea târziu. Detaliul care îi va face pe cei doi să roşească când se vor întoarce acasă

Doi tineri au plecat într-o vacanță romantică. Kelsey și Elliot au făcut un selfie când au ajuns în camera hotelului pentru a o trimite părinților. Însă au uitat un detaliu destul de important. Pe masa din faţa oglinzii se aflau mai multe produse cosmetice, dare printre care şi un lubrifiant.

După ce a primit fotografia, mama fetei i-a atras atenţia cu privire la obiectul care a ieşit în evidenţă.

loading...

„Tata spune că e o fotografie încântătoare şi drăguţă sticlă de Durex”, i-a scris mama lui Kelsey. ”Este crema de genunchi a lui Elliot”, a încercat tânăra să se scuze.

Întreaga poveste a ajuns pe contul de Twitter al tinerei.

Citeste si despre

Bombă! Cu ce se ocupă cu adevărat Loredana Chivu? Iubita lui None câştigă mii de euro, lunar! Ce crezi că face? EXCLUSIV!

Cel mai nou cuplu din showbiz-ul românesc este şi cel mai dezbătut subiect de discuţie în cercurile mondene, dar şi în rândul fanilor emisiunii fenomen „Puterea Dragostei”. Este vorba despre None, un burlac extrem de râvnit și Loredana Chivu, una dintre cele mai sexy vedete de pe plaiurile mioritice.

Deși Mădălin None nu și-a găsit jumătatea în cadrul show-ului matrimonial la care a participat, el a câștigat inimile a zeci de mii de telespectatoare. De departe însă, cea mai de preț cucerire este inima celebrei blonde Loredana Chivu. „Porumbeii” au fost surprinși de paparazzi, recent, într-un local de fițe din București și imaginile tandre cu protagoniştii noştri vorbesc de la sine.

În club, fosta asistentă tv a apărut îmbrăcată într-o ținută spectaculoasă. Salopeta mulată îi punea în valoare silueta perfectă, așa că este lesne de înțeles că tânărul a fost captivat de frumusețea ei.

De atunci însă relaţia este din ce în ce mai serioasă, iar asta nu ne miră. Astrologii susţin că femeia Capricorn (n.r Loredana este născută pe 3 ianuarie) şi bărbatul Scorpion (n.r None este născut pe 21 noiembrie) se potrivesc pe toate planurile.

Loredana Chivu câştigă mii de euro, lunar! Blonda are o comunitate mare de prieteni pe facebook şi instagram!

Dar nu viaţa amoroasă a divei este subiectul nostru de astăzi. Foarte mulţi dintre dumneavoastră ne-au întrebat cu ce se ocupă exact Loredana Chivu şi cum se întreţine tânăra.

Ei bine, n-ar trebui să o plângem pe planturoasă blondă care graţie notorietăţii şi numărului mare de urmăritori de pe instagram şi facebook ajunge să primească între 700 şi 1000 de euro pentru o postare şi un insta story de promovare a unui produs. Citeste in Continuare AICI

Loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata