Doliu! Fostul primar Gheorghe Huple a murit

Este doliu în lumea politică. Fostul primar Gheorghe Huple, fost primar PSD, a murit la puțin timp după primul tur al alegerilor prezidențiale 2019. El a a condus comuna Ciumeghiu din județul Bihor și a fost ales la alegerile locale cuprinse între 2004 și 2016.

În vârstă de 62 de ani, a murit în noaptea de duminică spre luni, după ce s-au aflat rezultatele alegerilor prezidențiale din primul tur, scrie ebihoreanul.ro.

El ar fi făcut infarct. A fost găsit de familie în stare gravă la ora 1 noaptea. Familia a apelat la 112. Medicii nu l-au mai putut salva pe bărbat, astfel declarând decesul. Gheorghe Huple a fost primar de două ori: a fost ales în 2008 și 2016. Din anul 2014 acesta a intrat în Partidul Social Democrat.

„Se poate să fi fost supărat din pricina rezultatelor de la alegeri. Am avut o discuţie ieri dimineaţă cu el şi era preocupat de alegeri. A fost primar între 2004 şi 2016 şi urma să mai candideze. Toată lumea spunea că el poate câştiga din nou primăria”, a declarat pesedistul Ioan Mang, unul dintre liderii locali

CITEȘTE ȘI