Doliu pentru fanii serialului Seinfeld: unul dintre cei mai îndrăgiți actori a murit

Tatăl lui Ben Stiller, actorul Jerry Stiller, cunoscut pentru rolurile din „Seinfield” și „The King of Queens”, a murit la vârsta de 92 de ani.

Doliu pentru fanii serialului Seinfeld: unul dintre cei mai îndrăgiți actori a murit
Actorul Ben Stiller este cel care a făcut anunțul, luni, într-un mesaj publicat pe Twitter:
„Sunt trist să spun că tatăl meu, Jerry Stiller, a murit din cauze naturale. A fost un tată şi un bunic minunat şi un soţ devotat lui Anne timp de 62 de ani“.

Jerry Stiller s-a născut în New York și a urmat cursurile Syracuse University şi HB Studio, acolo unde a studiat teatru. Jerry Stiller a debutat pe Broadway în anul 1954, în comedia muzicală ”The Golden Apple”. Jerry Stiller a devenit celebru la nivel mondial pentru rolul lui Frank Constanza din ”Seinfield” și Arthur Spooner din ”The King of Queens”, precum și cel al managerului lui Zoolander în comedia regizată de Ben Stiller.

Jerry Stiller a apărut în 26 de episoade ”Seinfield”, între 1993 şi 1998. În anul 1997, acesta a primit și o nominalizare la Emmy pentru acest rol. De asemenea, Stiller a făcut parte din distribuția ambelor versiuni ale filmului ”Hairspray”.

A jucat de mai multe ori alături de fiul său, Ben, și în „The Heartbreak Kid“ (1997). Comedia de succes ”Zoolander” a devenit o adevărată afacere de familie. Soția lui Ben, Christine Taylor, a interpretat rolul unui reporter, Meara și sora lui, Amy, au avut scurte apariții.

În ce filme a mai jucat

Ben Stiller și Jerry au apărut prima dată în filmul de comedie „Hot Pursuit“ (1987). În filmul „Reality Bites“ (1994), primul regizat de Ben Stiller, au avut roluri Anne  Meara şi Amy Stiller, iar Jerry Stiller a fost doar creditat în segmentul de mulțumiri.

Jerry Stiller a jucat în filme ca ”The Taking of Pelham One Two Three“ (1970) şi „Homicide: Life on the Street”, dar şi în două episoade din „Law & Order”. În anul 2011, acesta a interpretat rolul judecătorului Felix Afterman în „The Good Wife“. În anul 2001, Ben Stiller a fost nominalizat la Grammy pentru albumul „Married to Laughter: A Love Story Featuring Anne Meara“. De asemenea, împreună cu Meara, el a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame în 2007.

COMENTARII

DE REȚINUT !
Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.

Vă rugăm să folosiți un limbaj frumos în caz contrar comentariul Dumneavoatra nu va fi publicat.
Echipa CITESTE.INFO vă mulțumește pentru înțelegere !

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptRead More