Doliu uriaș pentru Nea Popa: Astăzi a murit . Actorul Tudorel Filimon a făcut anunțul trist

Vestea foarte tristă la sfârșit de februarie. Actorul Tudorel Filimon, care a dat viață personajului Nea Popa din serialul “La bloc” de la Pro TV, trece prin momente grele, după ce a pierdut o persoană dragă din viața lui. Vestea tristă vine la mai bine de trei ani după ce a rămas fără vilă din cauza datoriilor pe care le avea la bănci.

Recent, socrul lui “Nea Popa” s-a stins din viaţă, iar actorul și Drăguţa Filimon, soția lui, sunt sfâșiați de durere. “Astăzi a murit TATA! A plecat într-o lume mai bună. Dumnezeu să te ierte, suflet drag“, este mesajul soţiei lui Tudorel Filimon.

 

Și-a cumpărat un apartament, după ce banca i-a luat vila

loading...

În vârstă de 66 de ani, Tudorel Filimon a reușit să își cumpere un apartament cu două camere, după multe ore de muncă. În cadrul unui interviu oferit recent, actorul a mărturisit că stă bine din punct de vedere financiar și a subliniat că nu vrea să ofere mai multe amănunte despre visul său de a-și cumpăra o nouă locuință, după ce banca i-a luat vila.

 “Am proiecte în continuare, joc în mai multe piese de teatru, iar cei care vor să mă vadă pot veni la «Teatrul Dramaturgilor Români», plus că pe lângă asta am mai jucat şi în mai multe filme. Cu banii acum sunt bine. Mă descurc şi nu îmi place să mă plâng. Mi-am cumpărat un apartament cu două camere, însă nu vreau să vorbesc mai mult”, a mărturisit Tudorel Filimon.

Citeste si despre

Loading...
Ce părere ai despre articol ?

Cmentariile sunt închise