După ce a anunțat că va dona premiul de 100.000 de euro, Vladimir Drăghia aruncă bomba! Ce i-a oferit lui Ionuț

Fanii au decis aseară! Vladimir Drăghia este marele câștigător al Exatlon România 2018, după ce a obținut mai multe voturi decât Ionuț din partea publicului!

Cum i-a cucerit Vladimir Drăghia pe fanii Exatlon

„Eu am decis la începutul acestui concurs că voi da toți banii unei fundații care ajută oamenii. Așa că am decis ca acest premiu, dacă va ajunge la mine, de fapt va ajunge la niște copii bolnavi de cancer, la o fundație care are grijă de acei copii”, a fost declarația cu care Vladimir Drăghia i-a cucerit pe fanii Exatlon.

Ionuț, cu ochii în lacrimi

Astfel, Ionuț „Jaguarul”, a ratat șansa să plece acasă cu premiul de 100.000 de euro. El a primit vestea înfrângerii cu ochii în lacrimi, dar și cu regretul că astfel nu va avea banii pentru casa pe care i-o promisele soției sale, dar nici pentru nunta mult visată. Vizibil emoționat, Vladimir s-a oferit să suporte cheltuielile legate de nunta lui Ionuț.

“Eu mă ocup de toate cheltuielile de nuntă. Îți promit că o să mă ocup de tot. Vorbesc foarte serios. (…) Este o promisiune”, i-a spus Vladimir lui Ionuț aseară, în direct la Kanal D.

Fanii lui Ionuț contestă victoria lui Drăghia

Cu toate acestea, există voci care contestă victoria lui Vladimir, si susțin că Ionuț este cel care ar fi meritat marele premiu de 100.000 de euro. Mai exact, unii spun că prin dezvăluirea faptului că vrea să doneze premiul, nu ar fi făcut altceva decât să-i manipuleze pe cei care au votat.

„După ce ar fi căștigat, Draghia trebuia să doneze premiul și apoi să vina sa spună, și ar-fi câștigat tot respectul din lume. Dar ce a făcut astăzi mi s-a părut foarte urât, o manipulare grosolană ca să-l pună pe Ionuț într-o lumină proastă!”, este de părere o internaută.

„Mie mi-a placut cum a procedat Vladimir. A fost onest si a explicat care este cauza pentru care lupta in concurs. A meritat sa castige, ma bucur foarte mult pt el”, este de parere un alt fan al Exatlon Romania.

Tu ce părere ai despre câstigătorul Exatlon? A meritat sau nu Vladimir marele premiu? Scrie-ne părerea ta mai jos, la comentarii!

CITEȘTE ȘI