După opt ani de casnicie şi doi copii, Mirela Vaida a făcut anunţul . Mulţi au crezut că glumeşte, dar nu, e chiar adevărat! Soţul ei…

Mirela Vaida, mărturisire intimă din viaţa de mamă şi soţie: „Altfel nu o să ştie să ne preţuiască”

Energică şi radiantă, deşi are un program încărcat atât la serviciu, cât şi acasă, Mirela Vaida a făcut o dezvăluire foarte intimă din viaţa ei. Prezentatoarea a povestit micul secret pe care îl împarte cu soţul ei în cadrul emisiunii „2k1”.

Mirela Vaida are doi copii cu soţul ei: pe Carla şi Vladimir. Frumoasa prezentatoare şi Alexandru Vaida s-au căsătorit în 2009, iar azi, după opt ani de mariaj, vedeta a dezvăluit că soţul ei a asistat atât la naşterea fiicei lor – pe 20 februarie 2015, cât şi la cea a fiului care a venit pe lume pe 20 august 2016.

„Ca să vezi prin ce trecem, prin ce trecem – că nimeni nu ştie prin ce trecem. Bine, al meu soţ a fost martor, adică, a stat, a asistat cu aia pe cap şi îmbrăcat cu alea… la două naşteri naturale! Da… Nu, trebuie să ştie bărbaţii prin ce trecem, pentru că altfel nu o să ştie să ne preţuiască. Nu, şi-a revenit repede şi acum zice: «Mami, la a treia, pot să te nasc singur». Adică e deja expert.”, a povestit Mirela Vaida la „2k1”.

Vedeta e căsătorită cu Alexandru Vaida şi au împreună doi copii: Carla Maria (n. 20 februarie 2015) şi Vladimir Alexandru (n. 20 august 2016).

RECOMANDAM SA CITESTI SI

Român întors acasă după doi ani de străinătate, șocat de ce i se întâmplă: „Mă simțeam ca la Miliție pe vremuri … Stau și mă întreb, să rămân acasă? Să plec din nou printre străini?”

După doi ani în care a muncit în străinătate ca șofer de camion, un român a decis să se întoarcă în țară.

Ca și alți români, el a fost atras și de declarațiile politicienilor cu privire  la eforturile care le depun pentru intorcerea si reintegrarea romanilor din diaspora

Ajuns însă acasă, la Cluj, românul s-a lovit de multă birocrație și multă indiferență.Acum își pune întrebarea: Să rămână acasă sau să se întoarcă în străinătate?

Cătălin Stănescu a relatat pe Facebookce a pățit și cum s-a simțit după aceea:

”Dupa sutele , poate miile de declaratii facute de Politicieni ,cu privire la eforturile care le depun pentru intorcerea si reintegrarea romanilor din diaspora ,acasa ……

haideti sa va spun o scurta poveste a unui roman ,adica eu , sa vedeti si voi care este primul impact cu realitatea romaneasca, a unui om , reintors in Tara.

Vineri ,5 Ianurie 2018 ,orele 16…..punctul de trecere Vama Bors-Oradea . Ce sa va spun ? 2850 km parcursi cu autoturismul , tot drumul am fost confuz , sentimente amestecate ….bucuria intorcerii ,emotii ,nerabdare , imaginea intalnirilor ce vor urma, cu rude ,prieteni ,fosti colegi …toate amestecate cu oboseala calatoriei .

In doi ani de lipsa, din tara ,sa stiti ca se uita multe , ai impresia ca motivele pentru care ai ales sa pleci dintre ai tai ,nici nu au fost atat de serioase , pe cat ai vrut tu sa le conturezi la momentul cand ai zis ,gata ! nu mai rezist ,plec din tara !

Dar sa stiti ca nu este asa , dragii nostri conationali , au grije sa iti aduci repede aminte , care este realitatea .

Acuma stau si ma intreb , sa raman acasa ? sa plec din nou printre straini ? de fapt … care straini ? la fel de strain si deloc bine primit, ma simt si acasa .

Sa revenim , deci opresc masina in punctual de trecere , un Vames amabil imi verifica actele si masina , totul este ok , asa ca, ne salutam si pornesc …fac primi metri in Romania!

Hai sa trecem peste imaginile gropilor din sosea ,a gunoaielor ,a smenarilor care sar pe tine pentru a-ti cere sa dezlipesti colantul Austriac ,care reprezinta taxa de drum ….pentru ca au nevoie de timbru pentru a fi refolosit …..sau fetitele care abia intrat in tara, iti fac ochi dulci si vin cu toto felul de propuneri incendiare ….asta asa ,o prima imagine pe care si-o poate face oricine intra in tara noastra …sa zicem ,o prima impresie .

Sa trecem la lucruri serioase , opresc undeva pe dreapta , in mijlocul unor balti in carosabil …un fel de parcare,cred…cu intentia sa platesc taxa de drum pentru Romania .Nu se accepta valuta dor lei .

Ok, dar nu am lei …se poate si in euro ,dar…..se schimba de catre vanzatoare la cursul care ii convine ei , adica cea mai buna oferta pentru mine a fost de 4 lei pentru un euro …in conditia in care la casele de schimb un euro era cotat la 4.6 .

Dar casele nu functionau ,nu aveau lei ..sau erau inchise . Asa ca am schimbat la 4 lei si mi-am platit taxa de drum . Realizez ca trebuie sa si alimentez cu carburant .Aceiasi poveste ,nu am lei …bla -bla , 4 Lei pentru 1 Euro . Gata ! pornesc spre Cluj.

Ajuns acasa ,a doua zi ma duc la Bnaca, sa scot si eu niste bani de pe card ,sa am si eu de cheltuiala , mi se spune ca nu pot obtine bani lichizi …pot efectua doar plati in Romania cu cardul .

Ma duc la alta Banca ..si din nou ,la alta Banca…si din nou,la mai multe Banci ,acelasi raspuns . Ma apuc de dat telefoane …iau bani imprumut . Dar ce fac cu banii mei de pe card ?

Noroc ca romanul este inventiv, gasesc solutia , transfer o suma de bani unui prieten in tara de unde am venit …si acel prieten imi trimite acei bani prin MoneyGram …..comisioane , intrebari genul .…sunt bani munciti sau economii ? ma simteam in fata ghiseului ,ca la Milite pe vremuri .…dar ce mai conteaza ,important este ca am bani in buzunar !

Sursa foto: facebook/ Stanescu Catalim

Sunt unul dintre acei romani care nu au propietate pe teritoriul Romaniei . In concluzie imi caut o chirie , gasesc chiria potrivita mie ..bat palma cu propietarul si urmeaza sa incheiem contractual de inchiriere .

Dar sa vezi ,nu accepta pasaportul ,nici permisul de conducere …doreste buletinul meu, dar este expirat din toamna lui 2016 .

Ii explic ca urmeaza sa imi fac buletin nou …dar sa ma instalez si eu undeva . Nu accepta , si iata-ma cu bagajele in strada . Nu e necaz mare ,doara am bani …se gasesc Pensiuni si Hoteluri .

Gata ,ma cazez si in data de 11 .01.2018 , ma duc ca tot omul la Serviciul de Evidenta a populatiei sa imi fac un buletin .

Sunt primit in spatiu de un prieten ,conform procedurilor , platesc cei 7 lei …imi fac poza …si gata ! va asteptam in data de 29 Ianuarie sa il ridicati .

Cand ? peste trei saptamani ? da…..peste trei saptamani . Timp in care nu poti face nimic fara buletin , intentionam sa imi iau o chirie ,sa imi fac un contract de TV –internet ….sa imi inscriu copilul la scoala ,sa imi fac analizele pentru angajare in tara ….apoi sa ma angajez . Dar nimic din toate acestea , nu se pot intampla mai repede de 29 Ianuarie !

Asa ca , dragul meu Presedinte pe care te-am votat cu atata incredere ,dragii mei adormiti din Parlament ,draga Guvernator al BNR ….cum ziceati voi ,ca rezolvati problema celor pe care vreti sa ii aduceti acasa ?

Implementand ce ? acele programe pompoase de reintegrare ? dar pana acolo ….micile detalii , problemele cu care se confrunta un om abia intors acasa ,cu intentia de a ramane ….conteaza ?

P.S. scuzati greselile de exprimare si ortografie ….nu va osteniti sa veniti cu comentarii deplasate ,sunt departe de a fi , ziarist sau om al literelor , sunt un simplu sofer de camion ”, a scris românul pe Facebook.

Sursa

CITEȘTE ȘI