Durere uriasa in familia lui Nelu Ploiesteanu. S-a stins din viata… Dumnezeu sa il Ierte !

Doliu în familia lui Nelu Ploieșteanu. Băiatul cântărețului a încetat din viață

Familia celebrului cântăreț Nelu Ploieșteanu este îngenunchiată de durere. Fiul artistului s-a stins din viața

 

Binecunoscutul cântăreț de muzică de petrecere Nelu Ploieșteanu, care i-a cântat la petreceri lui Nicu Ceușescu, trece prin cele mai cumplite momente. Fiul său, Mihăiță, a încetat din viață, potrivit spynews.ro.

Acesta a murit vineri noapte.

 

Mihăiță, care avea 28 de ani, era crescut de fosta soție a lui Nelu Ploieșteanu, Elena.

Băiatul lui Nelu Ploieșteanu era ținuit la pat de mai bine de 20 de ani. Băiatul a venit pe lume perfect sănătos, dar un vaccin i-a cauzat suferința. de la vârsta de două luni a avut tetrapareză spastică și encefalopatie.

 

“Am plâns o perioadă lungă şi apoi ne-am resemnat. Dimineaţa ne ducem cu toţii să-l pupăm, să vorbim cu el. Este bibeloul

Mihăiţă este dependent de soţia mea. Ea nu a mai ieşit din casă de 26 de ani, dar nu s-a plâns nici un moment. I-a dat Dumnezeu putere. Drama aceasta este crucea vieţii ei”, spunea Nelu Ploieșteanu despre situația fiului său.

“Pentru noi este un copil normal. Este îngerul familiei noastre”, a susţinut şi Elena Ploieşteanu, care s-a arătat şocată atunci când un doctor i-a sugerat, cu 22 de ani în urmă, să-i ia viaţa fiului bolnav.

“I-a spus: “Dacă vrei să scapi fă-i un duş şi dă drumul la toate geamurile. O să-l prindă curentul şi o să moară”. Când a auzit-o a început să plângă şi a ieşit din spital”, a mai dezvăluit artistul.

 

Citeste despre Nelu Ploieșteanu

Ion Dumitrache (n. 16 decembrie 1950, Ciorani), nume de scenă Nelu Ploieșteanu, este unul dintre cei mai cunoscuți interpreți de muzică lăutărească din România.

Muncește chiar de la 18 ani când a început să cânte în satul natal și când i-a murit tatal. Cu timpul a învățat să cânte și la pian și la acordeon.

Recomandam sa citesti si: Politia împânzește drumurile cu radare fixe, dotate cu camere de filmat. DAȚI INFORMAȚIA mai departe, sa AFLE TOȚI!

A făcut armata un an și patru luni la Brașov, și la Timisoara. După armată, în 1970 s-a mutat în București la o rudă. A cântat 6 luni la acordeon la Teatrul de revistă Ion Vasilescu avându-l ca dirijor pe Ion Albeșteanu.

A cântat apoi la restaurantele Caraiman, Bulevard, Doina, Crama Domnească, Caru’ cu Bere.

În 1979 pleacă pentru prima oară într-un turneu în afară, cu Ansamblul Mugurelul (Franța, Italia, Belgia și Olanda).

Au urmat după aceea alte turnee în Italia, Spania și Germania. Pleacă câte 6 luni, după care alte șase luni rămânea în țară. Ultima plecare a fost în 1996 în Germania.

După ”90 a reușit să lanseze 18 albume. Nici nu-și mai amintește câte spectacole și turnee a avut.

A cântat între 1990 și 1998 la Șarpele roșu și la restaurantul Perla unde cântă și în prezent.

A avut de multe ori ocazia să rămână în străinătate dar a refuzat pentru că a dorit „să readucă în actualitate muzica veche românească”. Îi lipsea mult de tot familia dar trebuia să plece pentru că, tot de dragul familiei pleacă de fiecare dată – să o poată întreține. Mama lui a decedat in 2013.

Are 5 copii: patru fete și un băiat, și doi nepoți. Cei 2 tineri[care?] chiar îi calcă pe urme pentru ca sunt foarte talentați la pian.

Cele mai importante colaborări pe care le-a avut au fost acelea cu actorii Gheorghe Dinică și Ștefan Iordache. Pentru el a însemnat atât o satisfacție profesională cât și una sentimentală.

Citeste in continuare despre: 5 lucruri pe care le faci dimineața care te fac să te îngrași. Ar fi bine să nu le mai faci dacă ții la siluetă

Sursa: wikipedia.org

CITEȘTE ȘI