E bucurie mare în familia Andreei Mantea! Primele imagini cu noul cuplu! E dragoste sinceră

Băiețelul Andreei Mantea e micuț, dar tare iubăreț!

David s-a „lipit” de o domnișoară și pare că simte primii fiori ai iubirii.

Vedeta s-a lăudat cu ipostaza în care și-a surprins fiul și le-a arătat imediat fanilor săi cât de „profunde” sunt sentimentele lui David.

Moderatoarea de televiziune a fost extrem de surprinsă de modul în care își manifestă fiul său iubirea față de frumoasa fetiță. „David și Karyna😍❤️❤️” a fost descrierea postată de Andreea Mantea, în dreptul fotografiei.

Cel mic o strânge cu foc în brațe pe fetița de lângă el și chiar își sprijină delicat capul pe pieptul ei, aceasta fiind vizibil mai înaltă.

Internauții s-au întrecut în comentarii siropoase, chiar dacă unii au „îmbrățișat” și au gustat gluma făcută de Andreea Mantea, iar alții au criticat faptul că micuțul David este atât de îndrăgostit, la o vârstă atât de fragedă.

„Iubareț ca cine…?? Mami sau tati? / Ce drăguți!!!😁😁😁😁 / Măi dar iubăreț mai e David..🤗🤗 / Ai un copil adorabil, Andreea, îți seamănă enorm. Să-ti bucure viața în continuare… ♥️♥️♥️🙊

/ Așa, David, să le pupi pe toate, să nu-ți scape niciuna!” au scris internauții, în comentarii.

COMENTARII

DE REȚINUT !
Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.

Vă rugăm să folosiți un limbaj frumos în caz contrar comentariul Dumneavoatra nu va fi publicat.
Echipa CITESTE.INFO vă mulțumește pentru înțelegere !

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptRead More