E cel mai bătrân om din istoria omenirii! A lucrat până la 122 de ani şi are 181 de ani! „Moartea a uitat de mine!”

Mahashta Murasi, este un bătrân cizmar indian care s-a născut în India pe 6 ianuarie 1835 și trăiește și acum. Ajuns la vârsta de 181 de ani, bătrânul a fost declarat ca fiind cel mai bătrân om aflat încă în viață!

Cel mai bătrân om din lume are 181 de ani și încă trăiește. Ba mai mult, acesta glumește și spune că moartea l-a uitat.

Mahashta Murasi a reușit de fiecare dată să își demnonstreze vârsta. El le-a arătat autorităților și oamenilor care nu îl cred certificatul lui de naștere și buletinul.

Bătrânul nu mai are familie de mult timp, ajungând să își îngroape chiar și strănepoții.

„Am trăit atât de mult, încât şi moartea a uitat de mine. Îmi amintesc că n-am mai fost la medic din 1971, pentru că l-am îngropat chiar eu”, a povestit Mahashta pentru o publicație.

Mahashta Murasi și-a îngropat toate rudele și a rămas singur

Mahashta Murasi a reușit să îl detroneze pe Dhaqabo Ebba. Acesta a murit la vârsta de 160 ani și deţinea până acum câțiva ani titlul de cea mai vârstnică persoană din lume.

Recordul de cel mai bătrân om, deși nu a fost confirmat în mod oficial, ar fi fost deținut de un chinez, Li Ching-Yuen sau Li Ching Yun. Despre acesta, se spune că ar fi trăit 197 sau chiar 256 de ani.

Deși el a susținut că s-a născut în 1736, există documente controversate care spun că a venit pe lume în 1677 sau 1683.

Un fermier etiopian a fost până acum cel mai vârstnic locuitor al planetei. Dhaqabo Ebba afirmă că ar avea nici mai mult nici mai puţin de 160 de ani. Bătrânul este capabil să povestească evenimente care au avut loc cu 120 de ani în urmă, susţinând că a luat parte la ele.

Citeste in continuare despre: Miere de albine cu cătină, reţeta miraculoasă pentru 45 de boli! Împrăștie mai departe să ajungă la toată lumea!

CITEȘTE ȘI