Ea ├«ncepe s─â c├ónte o melodie consacrat─â ÔÇô ├«ns─â c├ónd vine r├óndul feti┼úeiÔÇŽ Am ramas fara cuvinte┬á

Lumea spectacolelor muzicale ne încântă de fiecare dată cu interpretări memorabile pe care le păstrăm mereu în amintire. Fie că sunt interpreţi individuali, duete sau grupuri, orice moment muzical are farmecul lui.

Acest videoclip este dovada vie că muzica poate căpăta o nuanţă nepreţuită atunci când este interpretată de voci cu adevărat remarcabile.

Cântăreaţa germană Helene Fischer, născută în Krasnoiarsk, Uniunea Sovietică, a avut într-unul dintre spectacolele sale o invitată, pe cât de mică, pe atât de talentată. Micuţa Celine Tam venită din Hong Kong,

China, face un duet fantastic cu artista german─â, spre deliciul publicului spectator din platou ┼či mai ales a p─ârin┼úilor feti┼úei care o privesc cu mult─â admira┼úie.

Melodia pe care cele dou─â o interpreteaz─â este celebra pies─â ÔÇ×You Raise Me UpÔÇŁ. P─ârin┼úii micu┼úei au crezut ├«n talentul fiicei lor,

iar acest lucru se pare c─â a dat roade. Vocea cald─â ┼či expresiv─â a c├ónt─âre┼úei germane se ├«mplete┼čte armonios cu vocea t├ón─âr─â, dar puternic─â a micu┼úei chinezoaice, rezultatul fiind o reprezenta┼úie de zile mari.

Apreciaz─â pentru mai multe informa╚Ťii utile !

┼óin├óndu-se de m├ón─â, cele dou─â artiste ├«┼či unesc la un moment dat vocile ├«ntr-un regal muzical incredibil. Mai mult at├ót, ├«n momentul ├«n care piesa atinge apogeul, o mul┼úime de artificii se aprind ├«n jurul lor pentru a oferi

un plus de energie acestui spectacol de excep┼úie. La final, c├ónd toat─â lumea le aplaud─â ├«n picioare, Helene Fisher ├«i ofer─â micu┼úei Celine o ├«mbr─â┼úi┼čare cald─â, mul┼úumindu-i pentru aceast─â interpretare ├«nc├ónt─âtoare.

Sursa: YT Jonas via Youtube

Autor text: LiveBiz.ro