Ei sunt tinerii români care au murit în accidentul din Olanda. Adina și Aurel au lăsat în urmă un băieţel de doi ani, iar Cosmin urma să se căsătorească

Trei tineri români, soră, frate și cumnat, se numără printre cele cinci victime ale cumplitului accident de circulație petrecut, luni, în Olanda.

Soții Adina și Aurel Soreanu, doi tineri din Caracal, și-au pierdut viața în microbuzul cu care se întorceau de la serviciu. Alături de ei s-a stins și Cosmin Zîmbrea, fratele Adinei. Iubita acestuia și alte două persoane se află în stare gravă la spital.

 

Adina Soreanu, 24 ani, și Aurel Soreanu, 30 ani, lucrau în Olanda pentru a asigura un viitor mai bun băiețelului lor, David, scrie realitateaoltului. Soții plecaseră să lucreze în străinătate alături de fratele Adinei, Cosmin Zîmbrea, 27 ani, și prietena acestuia Andreea, cu care urma să se căsătorească peste câteva luni.

Cei cinci se întorceau luni de la serviciu cu microbuzul care a fost implicat într-un înfiorător accident pe o autostradă, pe drumul N270, la est de orașul Helmond din Olanda.

Adina și Aurel plecaseră la muncă în Olanda, pentru a-și face un viitor mai bun. Munceau la un abator, în Olanda, cu un contract pe șase luni, după ce, în trecut, mai lucraseră și Germania. Visau să aiba o casă unde să locuieasca impreună cu băiețelul în vârstă de doi ani.

Rudele tinerilor morţi în Olanda, în stare de şoc şi revoltă
Rudele tinerilor morţi în accidentul din Olanda au primit cu durere teribila veste şi nu le vine să creadă că cei trei tineri, plecaţi în străinătate să-şi clădească un viitor mai bun, se vor întoarce în sicrie.

„Nu pot să mă abțin, nu pot pur și simplu de când am auzit cumplita veste despre tinerii mei prieteni Aurel și Adina Soreanu și Cosmin și Andreea 4 tinerii frumoși și cu vise și planuri de viitor. …Cu ce au greșit ei? Că au plecat să muncească și să își asigure o viață mai bună lor și copilului lor?

De ce nu s-a putut în țara noastră? Țară de c…t asta este părerea mea, puțin îmi pasă dacă cineva mă va critica că am acesta părere, dar așa este. De ce nu se face ceva?

Când se va schimba ceva?

Ca tinerii, părinții să nu mai plece din țara asta, ca familiile să nu se mai despartă, copii să nu mai sufere după părinți, să nu mai fie vărsate lacrimi. Cum îi se va explica lui Darius că mama, tatăl lui nu mai există și că îl va veghea din cer?! Că unchiul și mătușa lui nu mai sunt, că ei de fapt plecaseră să își împlinească un vis, să ajungă în fața altarului și ca totul s-a distrus. Toți acesția s-au stins pe drumuri străine datorită faptului că aici, la noi în țara asta, ei nu ar fi putut să realizeze. Pentru că aici nu poți să îți îndeplinești nimic de abia poți trai după o zi pe alta …

Trebuie să pleci, să devii sclavul străiniilor ca să poți să îți întreții familia. Lași acasă copii și soții, părinții,frații cu lacrimi, cu sufletele îndurerate și pleci, dar nu știi când te mai întorci și dacă te întorci exact ca în cazul acestor tineri. Nu s-au putut bucura de Darius, nu s-au putut bucura de nimic din ce realizaseră. Dureros! Condoleanțe ambelor familii! !!!!”, a postat o prietenă a celor doi soți pe o pagină de socializare.

Bunicul tinerilor: Aşa a fost destinul lor să moară împreună
Nicolae Zîmbreanu, bunicul celor doi fraţi, a povestit că Adina a plecat împreună cu soţul să muncească în străinătate pentru a putea să îşi cumpere o locuinţă unde să stea împreună cu copilaşul lor de doar doi ani.

Cosmin urma să se căsătorească în luna august cu iubita lui.

”În urma accidentului din Olanda a murit nepoata mea, nepotul meu, dar şi soţul Adinei. Nu mi-a venit să cred când m-a sunat băiatul meu şi mi-a spus. Nepotul meu se pregătea de nuntă, iar nepoata visa să îşi cumpere o casă. Aşa a fost destinul lor să moară împreună. Erau doi copii cuminţi care au plecat de mici de acasă să îşi poate face un viitor. Acum ne pregătim de înmormântare, iar eu nu pot să cred că ei nu mai sunt şi că au murit”,a povestit Nicolae Zîmbrean, potrivit Mediafax.

Mesaje de condoleanțe au publicat și rudele sau prietenii tinerilor morți în accidentul din Olanda.

„Plecați de acasă pe picioare cu zâmbetul pe buze, au vrut doar să muncească să poată avea o casă. …Și azi îi aşteptăm să se întoarcă acasă la puiu lor cel mic și la toți cei dragi, dar nu va mai fi nimic aşa cum a fost odată. Vă voi purta mereu în sufletul meu, dragi mei verişori !!”

„Odihniți-vă în pace, suflete tinere și frumoase. Cosmin Zimbrea, Adyna Soreanu, Aurel Soreanu. Iar pe tine, draga mea prietenă, te așteptăm cu toții acasă sănătoasă. Multă sănătate, Andreea Ruxandra mea”

Distribuie sa ajunga si la Parlamentari sa vada ce fac !

CITEȘTE ȘI