Elegant și stilat zi de zi: cum ar trebui să se îmbrace orice bărbat de 30 de ani?

Elegant și Stilat Zi De Zi: Cum Ar Trebui Să Se îmbrace Orice Bărbat De 30 De Ani?

Timpul zboară – iar dacă ai trecut deja de 30 de ani, este timpul să revezi critic conținutul garderobei tale. Hanorace largi sau încălțăminte uzată – aceste piese nu ar trebui să se mai afle printre alegerile tale zilnice.

Maturitatea, responsabilitatea pentru sine și pentru ceilalți și capacitatea de a avea grijă de familie sunt asociate cu rolul social al unui bărbat adult. Acesta este cineva care inspiră încredere – și acesta ar trebui să fie stilul tău. Ia-ți un moment să te gândești: care sunt atributele hainelor care îți vin în minte atunci când încerci să-ți imaginezi un tip responsabil și de încredere?

Iată pentru ce haine ar trebui să optezi, dacă ai peste 30 de ani! 

Stil mai puțin oficial

Cum să te îmbraci în situații mai puțin formale – când mergi la un pub sau la un grătar cu prietenii? Un tricou clasic va fi perfect . Este o soluție practică, ce poate fi adaptată cu ușurință la alte articole de îmbrăcăminte. De asemenea, poți purta blugi și o bluză în culoarea preferată. Un tricou cu guler va arăta la fel de bine cu pantaloni din țesătură și teniși din colecția old skool pentru bărbați, așa cum poți găsi pe site-ul Vgeneration.ro. 

Dacă ai încheieturile la vedere, este recomandat să optezi pentru un ceas elegant. Practic, ar trebui să ai deja câteva dintre ele într-un sertar: varianta comercială și oficială, varianta festivă și cea sportivă.

Pentru zilele mai reci – merită să ai o jachetă bună în garderobă. Există puține articole de îmbrăcăminte exterioară la fel de masculine și, în același timp, clasice, precum o jachetă elegantă de piele. Toamna și iarna, o astfel de achiziție nu numai că te va proteja de frig, ci îți va permite și să construiești stilul unui tip încrezător și la modă.

Cod vestimentar general

Regula generală este ca hainele purtate la această vârstă să se potrivească bine siluetei tale. Ele nu pot fi, deci, prea strânse sau prea largi. Croiala jachetei și a cămășii joacă un rol cheie aici. Dacă nu îți plac vizitele frecvente la  magazine, în căutarea celor mai la modă modele, concentrează-te pe clasice. Și nu uita: este întotdeauna mai bine să fii puțin mai elegant decât să te îmbraci prea casual într-o anumită situație. 

Cămașă și jachetă elegantă pentru un tânăr la modă

În garderoba unui tip de 30 de ani trebuie să existe, de exemplu, o cămașă clasică, albă. Este un must-have absolut pentru fiecare bărbat adult. Un tânăr elegant ar trebui să aibă chiar și câteva cămăși clasice, deoarece multe ocazii din viața sa privată și profesională necesită un stil ceva mai festiv. Butonii vor adăuga un plus de bun gust, cu care poți încânta femeile din jur. Nu îți face griji că este prea demodat. În situații solemne și oficiale, un lucru atât de mic îți va sublinia statutul social.

Complementul cerut de cămașa menționată este o jachetă sport . Cum poți judeca dacă această haină este bine aleasă? Cere ajutor unui prieten: partea din spate a sacoului se încrețește după ce ai îmbrăcat-o? Dacă da, înseamnă că nu ai ales modelul sau dimensiunea potrivite, căci această zonă a sacoului trebuie să fie netedă, dar nu prea strânsă, astfel încât să te poți mișca liber.

Acesta este stilul universal pentru un bărbat elegant peste 30 de ani, pe scurt. Poți completa cu ușurință jacheta peste o cămașă albă cu blugi și pantofi clasici, de culoare închisă. Șosetele trebuie să fie întotdeauna bleumarin sau negru.

În concluzie, atunci când deja ai atins această vârstă ca bărbat, este recomandat să adopți atitudinea potrivită, iar hainele pe care le alegi să îți completeze perfect stilul. Dă dovadă de maturitate cu fiecare ținută pe care o porți!

Sursă foto: Shutterstock.com. 

COMENTARII

DE REȚINUT !
Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.

Vă rugăm să folosiți un limbaj frumos în caz contrar comentariul Dumneavoatra nu va fi publicat.
Echipa CITESTE.Info vă mulțumește pentru înțelegere !